DisplayPort kablo önerisi

NeverOneFM

Kilopat
Merhaba, aktif olarak Acer EG220Q monitörümü HDMI kablosu ile kullanmaktayım. Monitörün menüsünden FreeSync ayarını açmış olsam da G-SYNC ayar menüsü göremiyorum. Sanırsam HDMI ile kullanılamıyor bu özellikler. Digitus DP kablosu almayı düşünüyordum. Paugge kabloların fiyatı maalesef bütçemi aşıyor. Farklı önerilere açığım ve varsa Digitus kablo kullanan yazarsa kalitesini ve deneyimini memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirsiniz hocam. Digitus fena değil. Alternatif olarak Dark ve İnca olabilir.

Merhaba, aktif olarak Acer EG220Q monitörümü HDMI kablosu ile kullanmaktayım. Monitörün menüsünden FreeSync ayarını açmış olsam da G-SYNC ayar menüsü göremiyorum. Sanırsam HDMI ile kullanılamıyor bu özellikler. Digitus DP kablosu almayı düşünüyordum. Paugge kabloların fiyatı maalesef bütçemi aşıyor. Farklı önerilere açığım ve varsa Digitus kablo kullanan yazarsa kalitesini ve deneyimini memnun olurum.
rez

FreeSync monitör üzerinde G-SYNC de açılıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin ama belli bir süredir böyle galiba.
Ekran kartına bağlı 1000 serisi ve üstü ise açılır sana display lazım hdm olmuyor. Bende ayni derdi çekiyorum en kısa zamanda bir dp alacağım ama almışken sağlam olsun diye düşünüyorum o yüzden paugge alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı