Emre Aslan100
Hectopat
1.2 mi 1.4 mü aldınız?Hdmı kablosu 120hz destekliyor maximum.
1.2 mi 1.4 mü aldınız?Hdmı kablosu 120hz destekliyor maximum.
Monitörüm bu. DisplayPort kablo çıkmadı sadece hdmi çıktı. Onunla da 120alıyorum max. 144 için hangi kabloyu almam lazım? Ekran Kartım bu. Uçlar arasında farklar filan oluyormuş kafam karıştı biraz
Bu satıcı güvenilir mi hocamPaugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith Fiyatı
Paugge V1.2 Vesa DisplayPort Sertifikalı 21.60 Gbps Bandwith en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Güvenilir tabiki.Bu satıcı güvenilir mi hocam
1-) İlk olarak bilgisayarınıza reset atın. Reset attıktan sonra bilgisayarınız açılmaya başlarken F8 tuşuna basınız. Karşınıza “Güvenli mod” seçenekleri gelecektir. (Yukarıdaki görmüş olduğunuz ekran)Paugge V1.2 Vesa DisplayPort satın alıp kullanmaya başladıktan sonra pc açılırken veya, CS:GO ya girerken Out Of Range hatası veriyor. Sürekli olmuyor, kesin bir çözümünü bulamadım yardımcı olabilcek var mi? Monitörün düğmesinden kapatıp açınca düzeliyor, ama kesin bir çözüm bulamadım.
Çözünürlük en düşükte daha önce bunu yapmıştım ama düzelmemişti.1-) İlk olarak bilgisayarınıza reset atın. Reset attıktan sonra bilgisayarınız açılmaya başlarken F8 tuşuna basınız. Karşınıza “Güvenli mod” seçenekleri gelecektir. (Yukarıdaki görmüş olduğunuz ekran)
2-) Güvenli Mod seçeneğini seçtikten sonra Windows tamamen uygulamasız olarak sade bir görünümde açılacaktır. Bilgisayarınız açıldıktan sonra masaüstünde sağ tıklayarak “Ekran çözünürlüğü” seçeneğine tıklayın ve ayarları düşürün. Muhtemel olarak bu ayarlar en sonra görünecektir.
3-) Ayarları minimuma çektikten sonra bilgisayarınıza tekrar reset atın. Tekrar bilgisayarınız normal olarak başlatıldığında Out of Range hatasından kurtulmuş olacaksınız. Eğer konu ile ilgili sorun yaşarsanız bize ulaşabilirsiniz. (ALINTI).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.