DisplayPort kablosu 144Hz destekler mi?

HDMI bile destekliyor diye biliyorum.

Hocam aynı monitörü bende aldım ama kutusundan daha çıkarmadım, içinden çıkan kabloyla alabilirsiniz 144 Hz.

Teşekkürler hocam bilgisayarı falan yeni aldım ve klavye için gelecek ayı bekliyordum bir de kabloya 100-200 TL vermek istemiyorum konu açmasaydım sipariş edecektim iyi akşamlar.

Teşekkürler hocam bilgisayarı falan yeni aldım ve klavye için gelecek ayı bekliyordum bir de kabloya 100-200 TL vermek istemiyorum konu açmasaydım sipariş edecektim iyi akşamlar.

Rica ederim hocam, bazı monitörlere HDMI 1.2 falan koyuyolar DisplayPort'la bağlamanız gerekiyor 144 Hz alabilmek için. Bu monitörün HDMI versiyonu 1.4, sizin bilgisayarınızda 1.4 üstüdür, çıkan kabloda zaten 1.4 veya üstü olacaktır. Dolayısıyla sorunsuz kullanabiirsiniz. İyi akşamlar.

Rica ederim hocam, bazı monitörlere HDMI 1.2 falan koyuyolar DisplayPort'la bağlamanız gerekiyor 144 Hz alabilmek için. Bu monitörün HDMI versiyonu 1.4, sizin bilgisayarınızda 1.4 üstüdür, çıkan kabloda zaten 1.4 veya üstü olacaktır. Dolayısıyla sorunsuz kullanabiirsiniz. İyi akşamlar.
Hocam sistem elime geldi ama 120 hzyi geçmiyor ne yapmalıyım

Hocam sistem elime geldi ama 120 hzyi geçmiyor ne yapmalıyım
Ekran görüntüsü 2022-12-29 181454.png

Hocam şuan içinden çıkan kabloyla alabiliyorum ben 144 Hz. Ekran kartınız 3060 demiştiniz, 144 Hz alamamanız garip biraz.🤔
Anakartınız nedir ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı