Çözüldü DisplayPort kablosu görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

v1sonicexe

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Intel® Core™ i5-3570 İşlemci
-Foxconn 2ABF Anakart
-Radeon™ RX 550 4 GB Ekran Kartı
-8 GB DDR3 1600 MHz Bellek
-Hitachi 465 GB HDD
-İzoly 256 GB SSD
-HP 300W Güç Kaynağı
-HP Pro 3500 Serisi Kasa
Meslek
Öğrenci
Dün ikinci el bir monitör satın aldım, eve geldim ve monitörü DisplayPort kablosu bilgisayara bağladım fakat görüntü alamadım. Kablo sıfır, satıcı monitörün sıkıntısız olduğunu söylüyor, ne yapmalıyım? Monitör HP 2310ei, ekran kartı RX550 üstünde herhangi bir marka yazmıyor fakat sanırım Izoly marka.

Çözüm
Başka bir Displayport kablosu ile deneyin ya da kablonuzu başka bir monitör ile deneyin ya da monitörü bir tanıdığınızın bilgisayarında çalıştırmayı deneyin.

Monitör yine çalışmazsa ya monitörün Displayport girişi arızalı ya da monitör arızalı demektir.
Başka bir Displayport kablosu ile deneyin ya da kablonuzu başka bir monitör ile deneyin ya da monitörü bir tanıdığınızın bilgisayarında çalıştırmayı deneyin.

Monitör yine çalışmazsa ya monitörün Displayport girişi arızalı ya da monitör arızalı demektir.

Çözüm

Yardımınız için teşekkür ederim, DVI kablosu ile denedim ve sorunum çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı