Aula F75 nereden alınır?

haliltlhh

Zeptopat
Daha fazla  
Şu an TR'de yok sanırım sadece AliExpress'te var istediğim rengi, o da Epomaker X Aula F75 olan. Bu orijinal Aula mı bilmiyorum. Orijinalini nereden bulurum? Renk bu.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    16,6 KB · Görüntüleme: 26
Şu an TR'de yok sanırım sadece AliExpress'te var istediğim rengi, o da Epomaker X Aula F75 olan. Bu orijinal Aula mı bilmiyorum. Orijinalini nereden bulurum? Renk bu.
Ben temu zamani almıştım. Bircok kisi de o zamanlarda aldı. Sahibindende satiyorlardir kapali kutu.

Birdaha gelmez. Millet Temu kullansin diye kampanya olarak yapılmıştı. Kargo vergi dahil 500e falan aldik 😃.

Sahibindende durumuna göre 1900-2500 arasinda temiz ya da sıfır bulabilirsiniz.
trendyol amazon vs gelmezmi ya hiç

Çin menşeli firmalar zaten. Çakması olacağını sanmıyorum. Kaç dolar bu?

Epomaker X Aula F75 diyor sence orijinal mi alınır mı? Kararsız kaldım

Trendyol Amazon vs gelmezmi ya hiç.

Epomaker X Aula F75 diyor sence orijinal mi alınır mı? Kararsız kaldım.

Hocam çakma olacağını sanmıyorum ya ben daha yeni sizin attığınız rengin F87 modelini aldım gelmesini bekliyorum. Zaten yanlış bilmiyorsam bu Aula ürünlerini Türkiye'de satan bir firma var o da Teknostore Amazon'da da o satıyor N11'de de o satıyor ben N11'den aldım daha ucuzdu.

Hocam çakma olacağını sanmıyorum ya ben daha yeni sizin attığınız rengin F87 modelini aldım gelmesini bekliyorum. Zaten yanlış bilmiyorsam bu Aula ürünlerini Türkiye'de satan bir firma var o da Teknostore Amazon'da da o satıyor N11'de de o satıyor ben N11'den aldım daha ucuzdu.
Sağol kral

Kral peki teknostore ne zaman gelir yılbaşına kadar gelebilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı