DisplayPort kablosunun başı koptu

Temha1507

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba DisplayPort kablosunun başı koptu ve yerinden çıkaramıyorum baskı yapmama rağmen. İşin garip yani 2 saat önce görüntü veriyordu ama sonra vermemeye başladı ve bir kabloyu bakım derken plastik kısmı düştü ne yapacağım kabloda kaliteliydi ama ne oldu anlamadım. En azından çıkartmam kardır.

Dosya Ekleri

• 17221928993353118515569574298768.jpg
    17221928993353118515569574298768.jpg
    140,8 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar merhaba DisplayPort kablosunun başı koptu ve yerinden çıkaramıyorum baskı yapmama rağmen. İşin garip yani 2 saat önce görüntü veriyordu ama sonra vermemeye başladı ve bir kabloyu bakım derken plastik kısmı düştü ne yapacağım kabloda kaliteliydi ama ne oldu anlamadım. En azından çıkartmam kardır.

Hocam kasanın arka tarafını duvarın arkasına mı yaslıyorsunuz? Çok fazla arkaya ittirdiyseniz kopmuş olabilir.

Hocam evet duvara yakın biraz ama nasıl olur ya o kadar para verdim. Annemde temizlik yapıyordu belki o ittirmis olabilir.
Bu arada çıkardım kabloyu.

Geçmiş olsun hocam duvara çok yakınlaştırmayın annenizede suç atmayın bence kadın yanlışlıkla yapmıştır zaten ona da çok belli etmeyin bence canı sıkılmasın. İyi günler dilerim iyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı