DisplayPort mu HDMI mı?

b450mk2

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni ekran kartım için dönüştürücü alacağım. Monitörüm eski. 75Hz ve sadece VGA çıkışı var. Ekran kartın DP ve HDMI çıkışları var. Ya HDMI'ya da DP dönüştürücüsü alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Aralarında FPS veya görünü farkı var mıdır?

Merhaba. Yeni ekran kartım için dönüştürücü alacağım. Monitörüm eski. 75Hz ve sadece VGA çıkışı var. Ekran kartın DP ve HDMI çıkışları var. Ya HDMI'ya da DP dönüştürücüsü alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Aralarında FPS veya görünü farkı var mıdır?
FPS farkı olmaz. Görüntüde olmaz pek. Ucuz olanı al.

VGA ise pek bir fark olacağını zannetmiyorum. Yüksek HZ ve çözünürlüklerde belli olur fark

DisplayPort daha yüksek çözünürlük ve yenileme hızları sunma kapasitesi ile genellikle daha iyidir.

Kalite ya da daha iyi/kötü diye bir ayrım yapılamaz. Aynı çözünürlüğü, aynı görüntü kalitesini verir ikisi de. Sadece teknolojiler farklı, bant genişliği vs. girebiliyor olayın içine ama VGA'dan dönüştürdüğün bir monitör için bunun da önemi kalmıyor.

Kaliteli bir dönüştürücü alman yeterli, hangisi uyguna geliyorsa onu al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı