DisplayPort sinyal yok hatası

Furkqns

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Sistemimde DisplayPort sinyal yok hatası alıyorum.

Ekran kartını çıkarttım, RAM'lerin slotlarını değiştirdim, tekrar eski yerine taktım, birini çıkarttım, BIOS pilini çıkarttım, farkli bir monitörde de denedim ama hâlâ DP sinyal yok hatası alıyorum.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yeni bir kablo alsam duzelir mi ki acaba? Yoksa HDMI mı denemeliyim ama biliyorsunuz ki HDMI da o kadar iyi değil DP kadar.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bak ne yap biliyor musun belki monitör ve anakart arasında kabloyu yanlış porta takmışsındır doğru porta tak ve öyle dene dostum hadi bakalım.

Dostum ben hazır sistem aldim kac senedir sorun yoktu bu zamanlarda yaptı işte her şeyini soktum bu arada toz yapmış ici ama cidden her şeyi denedim olmadı başka monitöre de bağladım yok yok yok mahvetti beni sinirden inanir misin?

Dediklerimi yaptın mı? Uzun süredir kullanıp kullanmaman bir şeyi değiştirmez veya hazır sistem olması değiştirmez sen dediklerimi yap sadece.

Dediklerimi yaptın mı? Uzun süredir kullanıp kullanmaman bir şeyi değiştirmez veya hazır sistem olması değiştirmez sen dediklerimi yap sadece.

Tamam da kral naisl bir porrttan bahsediyorsun aciklar misin biraz ve ama sorunsuz bir şekilde çalışıyordu normalde dediğine göre onceden sorun yaratmaz miydi?

Tamam da kral naisl bir porrttan bahsediyorsun aciklar misin biraz ve ama sorunsuz bir şekilde çalışıyordu normalde dediğine göre onceden sorun yaratmaz miydi?

Bak canım kardeşim anakartta ekran kartı için çıkışlar var arka kısımda kabloyu taktığın yer orada yanlışlıkla farklı bir porta takmış olabilir misin ya da kablonun birinde gevşeklik olabilir mi acaba? Bana öyle cevaplar veriyorsun ki ilk defa bilgisayar kullanmışsın gibi.

Hee pardon yok yok baktim onlara. Zaten ekran kartından da suphelenmistim de yok anlayamadım sorunu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…