Dostum ASUS monitörlerde öyle bir problem var. Statik elektrikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ben çözüm yöntemimi yazıyım sende dene çünkü bende çok nadirde olsa arada bir olmaya devam ediyor bu sorun. Çözüm ise şu monitör açık durumdayken yani normalde görüntü gelmesini beklediğin durumdayken monitörün arkasından elektrik fişini çek. Sonra biraz bekle monitör biraz çalışır yada direk kapanır uzun süredir yaşamadığım için tam olarak hatırlayamıyorum. Çokta önemli değil zaten. Şimdi yapacağın şeyse monitörün açma kapama tuşuna basmak 1 kere bastığında çalışacak şaşırma ama ardından hemen kapanacak. Sorun çözüldü. Şimdi elektrik kablosunu geri tak ve ekranda display yazdığından emin olduktan sonra görüntünün geldiğini göreceksin.hocam benim de rtx 2060 ve asus tuf vg249 displayport görüntü alamıyorum sadece açılışta logo gözüküyor sonra sinyal yok.
Peki dediklerimi yaşadın mı? Yani kabloyu söktüğünde monitör bir süre çalışıp kapandı mı yada kablosu takık değilken açam kapama düğmesine bastığında monitör çalıştı mı?dediğinizi denedim de olmado malesef![]()
evet aynısını yaptım olmadı ben de kabloyu iade ettimPeki dediklerimi yaşadın mı? Yani kabloyu söktüğünde monitör bir süre çalışıp kapandı mı yada kablosu takık değilken açam kapama düğmesine bastığında monitör çalıştı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.