DisplayPort üstünden görüntü alamamak

enriko007

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, daha önceki konularda topladığım sistem için bugün ilk kez bağlantılarını kurdum. Montaj yapan kişi HDMI ile bağlantı yaptı ve test videolarını gönderdi fakat ben evde DP port ile bağlantı sonucunda görüntü alamadım. HDMI kablom yok. Sorun sizce neden kaynaklanıyor. Arızalı mı yoksa ayar yapılması mı gerekiyor? Monitörüm ise ASUS TUF serisi bir monitör. Tüm parçalar sıfır. Çözümlerini bekliyorum. İyi Sosyaller.

Arkadaşlar merhaba, daha önceki konularda topladığım sistem için bugün ilk kez bağlantılarını kurdum. Montaj yapan kişi HDMI ile bağlantı yaptı ve test videolarını gönderdi fakat ben evde DP port ile bağlantı sonucunda görüntü alamadım. HDMI kablom yok. Sorun sizce neden kaynaklanıyor. Arızalı mı yoksa ayar yapılması mı gerekiyor? Monitörüm ise ASUS TUF serisi bir monitör. Tüm parçalar sıfır. Çözümlerini bekliyorum. İyi Sosyaller.
Hocam ben de benzer sorunu yaşıyorum. DP portum kesinlikle sağlam test yaptım, kablo da aynı şekilde. Ancak olmuyor bir şekilde görüntü alamıyorum. HDMI + DP dönüştürücü alarak HDMI portuna takarak çözdüm sorunu.

Farklı bir kablo denediniz mi? Ben buna benzer bir sorun yaşamıştım (DP kullanırken görüntü sürekli gidip geliyordu) ve kablo değişerek çözdüm, meğerse sorun 100 liraya aldığım dandik kabloymuş.
Monitör ün kutusundan çıkan kablo ile denedim. Elimde sadece o var. Ama koskoca asus dandik kablo gönderecek değil ya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı