Merhaba arkadaşlar, iş yerimde kullandığım sistemimi geçtiğimiz Cuma'ya kadar 2 monitör olarak kullanıyordum. Ancak dün itibari ile dönüştürücü ile kullandığım monitörüme artık görüntü gelmiyor. Dönüştürücüyü değiştirdim direk kablo aldım ancak yine de bir değişiklik olmadı. Kabloyu ve monitörü başka bilgisayarda denedim çalışıyor. Ancak anakartın DisplayPort'undan görüntü alamıyorum. Acaba anakartın DisplayPort'una bir şey mi oldu sistem alınalı daha 3 ay oldu. Monitörlerde HDMI ve VGA girişleri mevcut anakartımda display HDMI ve VGA mevcut. Sanırım tüm kombinasyonları denedim. Bence sorun yazılımsal ya da anakartın DisplayPort'unda yazılım tarafında anakartın tüm driverları güncel olarak kurulu yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Anakart: H510M S2H v3.
İşlemci: 11400.
Monitörler: EK271h.
Kullandığım kablo: INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Anakart: H510M S2H v3.
İşlemci: 11400.
Monitörler: EK271h.
Kullandığım kablo: INCA IDPH-01 DİSPLAYPORT HDMI KABLO ALTIN UÇLU BLİSTER 1,8M fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da