Daha fazla
Ekran kartınız nedir acaba?Eskiden bende de çıkıyordu şimdi çok nadir 2 haftada bir kere çıkıyor bazen hiç çıkmıyor ne yaptım derseniz Display Port kablosunu değiştirdim. Ama dediğim gibi arada çıkıyor yine.
Ekran kartınız nedir acaba?
asus rx 580 8gb strix var ara sıra çıkıyor dp kablosunu bir değiştirip denemek lazım.Çok güncel bir ekran kartım yok Sapphire RX 580 Nitro Plus Special Edition. Ekran kartı bakıyorum NVIDIA'ya geçme düşüncem var. Ama fiyatlar çok uçtu erteledim bir müddet.
ASUS RX 580 8 GB STRIX var ara sıra çıkıyor DP kablosunu bir değiştirip denemek lazım.
Aynen öyle şu an bende de yok eski kablo dandikti işporta bir şeydi şimdi bitti komple bayadır yok olsa zaten sisteme düşüyor mesaj olarak.
Forumda bunu önerdiklerini gördüm. Recep Baltaş abimiz de galiba yorumda gördüm.Digitus DP to DP DisplayPort Bağlantı Kablosu 2m Kilit Fiyatı
Digitus DP to DP DisplayPort Bağlantı Kablosu 2m Kilit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
@Recep Baltaş yine bir Sapphire vakası daha mı yoksaSapphire RX 590 Nitro+ SE kullanıyorum, daha önce HDMI ile monitöre bağlanıyordum bir problem yoktu sadece BIOS ekranına ulaşamıyordum. BIOS ekranına girebilmek için Display Port bağlantı kablosu aldım ve arada bir bilgisayar açılışında benzer hata mesajı alıyorum. Kablo Ugreen 4k 60hz marka, kablo ile ilgili bir sorun mu bu, kabloyu değiştirmek sorunu çözer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.