DisplayPort ve Ekran Arasındaki Bağlantı da Sorun Algılandı - AMD

Yer
İstanbul,Pendik
Daha fazla  
Böyle bir sorun cıktı. Her şey güncel kabloyla alakalı bir durum mu acaba? Bazen gidiyor bazen geliyor...

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güncel bir ekran kartım yok Sapphire RX 580 Nitro Plus Special Edition. Ekran kartı bakıyorum NVIDIA'ya geçme düşüncem var. Ama fiyatlar çok uçtu erteledim bir müddet.
asus rx 580 8gb strix var ara sıra çıkıyor dp kablosunu bir değiştirip denemek lazım.

Aynen öyle şu an bende de yok eski kablo dandikti işporta bir şeydi şimdi bitti komple bayadır yok olsa zaten sisteme düşüyor mesaj olarak.
Forumda bunu önerdiklerini gördüm.Recep baltaş abimiz de galiba yorumda gördüm.

Forumda bunu önerdiklerini gördüm. Recep Baltaş abimiz de galiba yorumda gördüm.

Bu da olur fakat kalite olrak Paugge markasını önermişlerdi bu kablo daha ekonomik olduğu için belki söylenmiştir. Vesa sertifikası olması şart.

Sapphire RX 590 Nitro+ SE kullanıyorum, daha önce HDMI ile monitöre bağlanıyordum bir problem yoktu sadece BIOS ekranına ulaşamıyordum. BIOS ekranına girebilmek için Display Port bağlantı kablosu aldım ve arada bir bilgisayar açılışında benzer hata mesajı alıyorum. Kablo Ugreen 4k 60hz marka, kablo ile ilgili bir sorun mu bu, kabloyu değiştirmek sorunu çözer mi?

Sapphire RX 590 Nitro+ SE kullanıyorum, daha önce HDMI ile monitöre bağlanıyordum bir problem yoktu sadece BIOS ekranına ulaşamıyordum. BIOS ekranına girebilmek için Display Port bağlantı kablosu aldım ve arada bir bilgisayar açılışında benzer hata mesajı alıyorum. Kablo Ugreen 4k 60hz marka, kablo ile ilgili bir sorun mu bu, kabloyu değiştirmek sorunu çözer mi?
@Recep Baltaş yine bir Sapphire vakası daha mı yoksa 🤔

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı