DisplayPort'ta sinyal yok

Vepz0

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşıik 3 gün önce bilgisayarı tmziledim ve her şeyi geri takdığımda DP sinyal yok dedi. PC'deki her şey calisiyor ekipmanların ışığıda yanmıyor kasanın tuşarıda çalışmiyor. HDMI de denedim olmadı yardımcı. Olursanız sevinirm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarını temizlediğin adımları bize anlatır mısın?

Bir de şuna bakarsın.

herzamanki gibi fanları fln sildim hava tuttum ek olarak termal macun yeniledim bunun harici birşey yapmadım baskı flnda uygulamadım
Mesela sökerken fişte miydi sistem?
Mesela fanlara hava tutarken fanlar dönüyor muydu?
Mesela termal macunu gpu'da da mı yeniledin?
Mesela her zamanki gibi bunları yaptıysan, her zamankinden farklı ne yapmış olabilirsin?
PC'deki her şey çalışıyor demişsin sonra ekipmanların her ne ise buradan anlaşılmıyor kelimelere dökülmemiş yeterince, ışığı yanmıyor, kasanın tuşları da çalışmıyor, hangisi doğru, PSU çalışıyor mu mesela en azından fanı falan dönüyor mu, kasanın tuşları çalışmıyorsa nasıl açılıyor... biraz anlaşılmaz yazmamış mısın sence de.

şöyle diyim tüm fanlar yanıyor kasanın tuşu sadece açmak icin calisiyor rengi fln dehismiyor islemci ekran ksrtı fanlsr psu fanı fln calisiuor ve ekipmanlarında isigi yanmiyor dp ve hdmi sinyal yok diyor

sistem fiste degildi gpu takili degildi fanlarda donmuyordu silerken neden oldu anlayamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…