Envfedaisi
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ana Donanım
İşlemci: İntel Core İ7-6700 CPU, 3,4 GHz
Ram: 16,3GB
Disk: HDD 1 TB
İşletim Sist. : Windows 10, 64 bit
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series(Görüntü Belleği:4GB)
Monitör: 1920 x 1080, 59,750 Hz. (60'da oluyor)
Yardımcı Donanım:
Mouse: Everest SM-353B Usb
Klavye: NUO KYT-790(Lanetli klavye asla önermem)
Hoparlör: Kerasus markası modelini bilmiyorum.(çok ucuz ve kulaklık hissiyatı veriyor öneririm.)
Selamlar, benim 2-3 senedir falan Disqus'ta bir hesabım var. Uzun süredir giriş yapmadığım için hesaptan çıkmış, bende parolayı unuttuğum için sıfırlamıştım. Sonra biraz profilimi incelerken Avast'tan bir DNS uyarısı geldi, ama böyle biz hallettik keyfine bak tarzında değildi tam hatırlamıyorum, bu tarz bir uyarı alan varsa bilir. Avast'ı açıp kontrol ederken site hala açıktı ve bir kez daha aynı uyarı geldi, ardından siteyi kapatınca bir daha gelmedi. Ancak 2-3 sene önce Avast kullanmadığım için, eskiden Disqus kullanırken böyle bir uyarı alır mıydım bilmiyorum. Bir şey yapmamı önerir misiniz? Olaydan hemen sonra bir akıllı tarama yaptım bu arada, izleme çerezleri dışında bir sıkıntı çıkmadı ki onlar hep var zaten.
Sanırım bu Disqus'la alakalı değil, siteye bir daha girdim ve böyle bir uyarıyla karşılaşmadım, zaten güvensiz olduğu söylenen sitenin URL'side bu siteyle alakalı değildi. Ancak URL'ye çokta dikkat etmediğim için hatırlamıyorum. Ancak daha önce böyle bir uyarıyla hiç karşılaşmadım.
Sanırım bu Disqus'la alakalı değil, siteye bir daha girdim ve böyle bir uyarıyla karşılaşmadım, zaten güvensiz olduğu söylenen sitenin URL'side bu siteyle alakalı değildi. Ancak URL'ye çokta dikkat etmediğim için hatırlamıyorum. Ancak daha önce böyle bir uyarıyla hiç karşılaşmadım.
Son düzenleme: