Dişteki sarılık fırçalayarak geçer mi?

Katalonyayaslm

Centipat
Dişimin alt kısımları ufaktan sarı fırçalayınca geçer mi? Düzenli sigara kullanmıyorum.

Hayır, sadece tonunu açabilirsin. Marvis diş macunu + Listerine'in alkollü olanını al. Onun dışında, dişçiye gidip rengini açtırabilirsin. Ancak diş taşın çok fazlaysa, beyazlatma işlemi yapılmadan önce diş taşları temizlenir. Eğer çok fazlaysa, dişlerinin arası açılabilir. Bunu diş hekiminle görüşmelisin.

Alkol bazlı gargaralar, ağız içindeki doğal dengeyi bozarak, ağız kuruluğuna neden olabilir bilgin olsun.

Dişimin alt kısımları ufaktan sarı fırçalayınca geçer mi? Düzenli sigara kullanmıyorum.
Amerikalıların kullandığı tamamen gümüş renkli bir diş macunu var. Macunun kendisi değil de ambalajı gümüş.

Smoker diş fırçası ve bu macunu kullanarak dişlerin beyazlatıldığını çok duydum. Bu macunun markasını bilmiyorum. Senin için öğreneceğim.

Alkol bazlı gargaralar, ağız içindeki doğal dengeyi bozarak, ağız kuruluğuna neden olabilir bilgin olsun.

Ağız içi kuruluk sadece 1-2 saat etkili oluyor sonrasında geçiyor ve alkol bazlı gargaralar diş minesini incelttiği için beyazlık veriyor belki bu zararlı diyebilirsiniz ama diş hekiminizde dişinizi beyazlatmak için diş minenizi inceltecek ve şöyle de bir şey var diş minesi kendini yenileyebilen bir şey

Haftada en kötü 1 kez dişciye gittiğim için biraz bilgilendim

Sakın ama sakın dişçiye gidip diş beyazlatma yapma. Aşırı hassasiyet yaşıyorsun, o ilk gün bitmek bilmiyor. Artı olarak kahve ve sigara çok tüketiyorsan 1 ay sonra tekrar sararmalar başlıyor. Gereksiz para vermiş olursun.
En sağlıklısı zirkonyum kaplama, onun dışında aklına gelebilecek(Marvis, Clio clyne, arm hammer, rocs vb.) pahalı macunların her türünü denedim zerre faydası olmuyor.
İyi forumlar hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…