Katalonyayaslm
Centipat
- Katılım
- 15 Ağustos 2024
- Mesajlar
- 1.629
- Çözümler
- 3
Dişimin alt kısımları ufaktan sarı fırçalayınca geçer mi? Düzenli sigara kullanmıyorum.
Hayır sadece tonunu açabilirsin marvis diş macunu + listerine alkollü olanını al onun dışında dişciye gidip açtırabilirsin rengini ama diş taşın çok fazla varsa diş beyazlatmayı yapmadan önce diş taşlarını temizliyorlar eğer ki çoksa dişlerinin arası açılır onu diş hekiminle görüş.
Amerikalıların kullandığı tamamen gümüş renkli bir diş macunu var. Macunun kendisi değil de ambalajı gümüş.Dişimin alt kısımları ufaktan sarı fırçalayınca geçer mi? Düzenli sigara kullanmıyorum.
Alkol bazlı gargaralar, ağız içindeki doğal dengeyi bozarak, ağız kuruluğuna neden olabilir bilgin olsun.
Dişimin alt kısımları ufaktan sarı fırçalayınca geçer mi? Düzenli sigara kullanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.