Dişteki sarılık ve kahverengi lekeler nasıl giderilir?

Monamina

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar, 5 yıldır dişlerimde düzenli fırçalamama rağmen ön dişlerde kahverengi lekeler ve sarılık var. Sigara içmem, önceden çok çay içiyordum onu da minimuma indirgedim yani çok rahatsız ediyor. Artık nasıl bir yol izlemeliyiz geçmesi için?

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlar denemeye değer geliyor, bende alacağım pek araştırmadım iyisini almak lazım.

Ben aldım hiçbir işe yaramıyor bu bir de ağzında tutuyon onu boğulcak gibi oluyosun işkençe değmez diş beyazlığı genetik bir şey ekstra beyaz olmasını istiyorsan dişçiye gidip 3 5 milyar bayılacaksın anca öyle beyazlar başka türlü sanmıyorum.

Ben aldım hiçbir işe yaramıyor bu bir de ağzında tutuyon onu boğulcak gibi oluyosun işkençe değmez diş beyazlığı genetik bir şey ekstra beyaz olmasını istiyorsan dişçiye gidip 3 5 milyar bayılacaksın anca öyle beyazlar başka türlü sanmıyorum.
Siz gittiniz mi dişçiye 5 10 bin TL ile halledilecekse iyi denilebilir başka türlü geçmiyecek gibi cidden.

bunlar denemeye değer geliyor, bende alacağım pek araştırmadım iyisini almak lazım
Hocam aldığınız da herhangi bir markayı kullandıktan sonra bizi de bilgilendirirseniz çok memnun olurum sağolun.

Siz gittiniz mi dişçiye 5 10 bin TL ile halledilecekse iyi denilebilir başka türlü geçmiyecek gibi cidden.

Hocam aldığınız da herhangi bir markayı kullandıktan sonra bizi de bilgilendirirseniz çok memnun olurum sağolun.
bunda ki yorumlar olumlu bende bu yorumları baz almıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı