Diverguide.com Güvenilir mi?

Neden donanım kimliği ile arıyorsunuz? AMD ise AMD'nin sitesinden, Nvidia ise Nvidia'nın sitesinden güncel sürücü indirin.

Güvenilir bir site olmamakla beraber sonuç odaklı olmayan ve reklam amacı gütmüş bir sitedir. Grafik kartınız eski bir sürüm, işletim sisteminiz yeni bir sürüm ise üretici firmanın sitesinden gerekli sürücüyü bulamamanız gayet normal. Şayet güncel sayılabilecek bir grafik kartı donanımına sahipseniz üretici firmanın sitesinden son sürücüyü kurup indirebilirsiniz. İşletim sistemi ve donanımınıza uygun sürücüyü bulamıyorsanız donanım kimliğini paylaşın.

Neden donanım kimliği ile arıyorsunuz? AMD ise AMD'nin sitesinden, Nvidia ise Nvidia'nın sitesinden güncel sürücü indirin.

Ekran katım AMD de değil Nvidia'da değil Intel HD Graphics :)

donanım kimliğini paylaşın.

Buyrun donanım kimlikleri :
PCI\VEN_8086&DEV_27A2&SUBSYS_01D71028&REV_03
PCI\VEN_8086&_DEV_27A1&SUBSYS_01D71028
PCI_\VEN_8086&_DEV_27Q2&CC_030000
PCI_\VEN_8086&_DEV27A1&CC_0300

Ve Ekran kartımın orjinal driverlerinin olduğu sitede benim ekran kartımın bir değişik modeli var benimki yok. Benimki Intel HD Graphics 945 Express Chipset Family Sitede yazan ise 945GM Express Chipset Family.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı