Satılık Division 2 Gold Edition ve WWZ AMD Kodu | Son 3 Gün

Arkadaşlar, Division 2 Gold Edition ve World War Z AMD kodunu satıyorum. Kod 30 Temmuz geçerliliğini yitiriyor. 120 TL'ye bu iki oyunu içeren kodu satıyorum. İki oyunun piyasa değer toplamı bildiğiniz gibi 300 TL gibi bir rakamı bulabiliyor. Kod Technopat çekilişi ile kazanıldı. Kodu aktif edebilmeniz için aşağıdaki donanımlardan birine sahip olmanız gerekiyor.

Ekran kartları: Radeon VII, Radeon RX Vega 64, Radeon RX Vega 56, Radeon RX 590, Radeon RX 580, Radeon RX 570

İşlemciler: Ryzen 7 2700X, Ryzen 7 2700, Ryzen 5 2600X, Ryzen 5 2600, Ryzen 5 2400G

Fiyat: 120 TL

Satamayanlara ne oldu? Mesela siz ne yaptınız, görünce aklıma takıldı.
2 tane kodum vardı. Bir tanesini sattım, diğerini ise Division'ı çok oynamak isteyen birine hediye ettim :)
@Paytak Penguen Umarım para kazanacağım derken çöp etmemişlerdir kodu.
100-200 TL gibi rakamlara çok ihtiyacım yok be Japon biraderim :) Zaten iş güç sahibi biriyim. Çöp olması yerine birilerine verirdim her türlü.
Div 2 mevcut mu ?
Aynı fiyattan verecek birine yönlendirebilirim fakat 30 Temmuz yani bugün kodun son giriş günü. Düşünürseniz kodu sağlayabilirim 👍

Son düzenleme:
2 tane kodum vardı. Bir tanesini sattım, diğerini ise Division'ı çok oynamak isteyen birine hediye ettim :)

100-200 TL gibi rakamlara çok ihtiyacım yok be Japon biraderim :) Zaten iş güç sahibi biriyim. Çöp olması yerine birilerine verirdim her türlü.

Aynı fiyattan verecek birine yönlendirebilirim fakat 30 Temmuz yani bugün kodun son giriş günü. Düşünürseniz kodu sağlayabilirim 👍

Şuan 1 Ağustos bitmiş olabilir mi ? Yönlendirin yine de siz

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı