Diyarbakır'da hacker operasyonu: 85 milyonun kimlik verisi sızdırıldı

Arkadaşlar 2021 yılının nisan-mayıs ayları arasında Vodafone operatöründen kendi adıma yasal olarak hat almıştım sizce sızmış mıdır numaram GSM sorgu hizmetine.
Benim numaram da var 2021 ve sonrası da muhtemelen sızmıştır. Ama şans meselesi 82 milyonda 82 milyon kişinin verisi yok bazıları gözden kaçırılmış. Bazılarının numarası yok bazıları da komple yok.

Zaten çoktan sizmistir da bize yeni söyleniyordur.
Devletin bunun hakkinda yaptığı şey ne 0.
Ne koruma var ne özel hayatin gizliligi buna karşı devlet anca susuyor. Sonra niye ülkeden gitmek istiyoruz?
Neden acaba?

Zaten işbu verilere merak etmeyin , kısa bir süre sonra Tor ağdaki siber forumların bir kaçında ulaşırsınız , CREDİT varsa tabi , sevgili arkadaşlarım mesele sizlerin sandığından çok daha büyük .

Beni bir abiniz olarak görün , dost meclisinde konuşalım , sizce uzman deneyimli tecrübeli severek yapmak mı daha iyi ? yoksa sırf seçilmiş kullardan olup infak para dağıtımı için işgal etmek mi iyi ? Deprem yaşadık örneğin , 50 000 insan gitti , o insanlar gitmeyebilirdi , yaşayabilirler gülebilirler oynayabilirler kahkaha atabilirlerdi , peki niye olmadı ? Sırf oradan pekiştireç için , Seçilmiş kullar yaşasın diye .

Peki neden Seçilmiş kullar yaşasın diye birileri ölmek zorunda ? Neden seçilmiş kulların tırnağı her şeyden önemli ? Neden Hayatlar Sudan Kenya Somali ama lafta her şey PARİS BERLİN falan ?

74 sayfalık Siber tehdit , Diyarbakır yazım kareler :

1681766880770.png

1681766918210.png

1681766967912.png

1681766995089.png

1681767024141.png

Paneli indirirseniz görürsünüz ama genelde paneller banlanıyor bir panel indirdim sonradan mediafire'dan banlandı. Legal yoldan telefon dolandırıcıları ararsa anlarsınız verilerin çekildiğini.

Evet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı