Diyarbakır'da nereden hazır sistem alınır?

panzxhir

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar hakkında bilgi sahibi değilim, lakin YouTuber olmak için bir bilgisayara ihtiyacım var. Telefonum artık YouTube videosu çekmem için müsaade vermiyor. Ben de bilgisayar almayı düşünüyorum. İnternetten isteyecektik ama babam çıldırdı, “İnternetten olmaz” dedi. Diyarbakır’da nereden bilgisayar alacağım pek bir bilgim yok, hatta hiç yok. Yardım edin, hem oyun hem video çekebileceğim bir sistem lazım. Diyarbakır’da adamakıllı iki yer var: MediaMarkt bir de Vatan. Hangisinden, ne alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistem ile video çekmenin ne alakası var? Madem video çekmek istiyorsun senin ayrı bir kaliteli webcam ve kaliteli mikrofon alman gerekiyor. Sadece kamera ve mikrofon zaten 10k civarı tutar. Git Vatan'a her şeyi ordan alırsın.

Bilgisayar hakkında bilgi sahibi değilim, lakin YouTuber olmak için bir bilgisayara ihtiyacım var. Telefonum artık YouTube videosu çekmem için müsaade vermiyor. Ben de bilgisayar almayı düşünüyorum. İnternetten isteyecektik ama babam çıldırdı, “internetten olmaz” dedi. Diyarbakır'da nereden bilgisayar alacağım pek bir bilgim yok, hatta hiç yok. Yardım edin, hem oyun hem video çekebileceğim bir sistem lazım. Diyarbakır'da adamakıllı iki yer var: MediaMarkt bir de vatan. Hangisinden, ne alacağım.

Vatan da bazen iyi indirimler olabiliyor kasamı 32 k ya geçen yılbaşında İtopya'da bulmuştum vatan indirimlerine bakayım derken 30 küsur görünce Vatan'dan aldım. Ama genel olarak bakarsak internet sitelerine göre daha kötü fiyatlandırması var bütçeniz ne kadardı hocam.

Vatan da bazen iyi indirimler olabiliyor kasamı 32 k ya geçen yılbaşında İtopya'da bulmuştum vatan indirimlerine bakayım derken 30 küsur görünce Vatan'dan aldım. Ama genel olarak bakarsak internet sitelerine göre daha kötü fiyatlandırması var bütçeniz ne kadardı hocam.

Hocam babamada söyledim bunu zaten ama o internetten alacağımıza buradan alalım fazla fiyat olsun bir şey olmaz dedi monitör klavye falan hiçbir şey yok bütçem 65k civarı her şeyi 0 almak istiyorum.

Hazır sistem ile video çekmenin ne alakası var? Madem video çekmek istiyorsun senin ayrı bir kaliteli webcam ve kaliteli mikrofon alman gerekiyor. Sadece kamera ve mikrofon zaten 10k civarı tutar. Git Vatan'a her şeyi oradan alırsın.

Hocam demek istediğim bana oyun videosu çekerken sıkıntı yaratmayacak bir sistem lazım ben anlamadığım için size sordum mikrofon yeter webcami ileride alırım geliştirince kanalı şu an ihtiyacım yalnızca güzel bir bilgisayar.

Bütçen ne kadar?

Yaklaşık 65k civari hocam her şeyi 0'dan almak istiyorum.

Hocam babama söyledim bunu lakin internetten almak yerine buradan alalım fiyat fazla olsun bir şey olmaz dedi mecbur 2. el güvenmiyorum hem de Diyarbakır bir yerde kimseye güven olmuyor maalesef bütçem 65k civari buradan 0 bir bilgisayar alamaz mıyım?

Hocam babamada söyledim bunu zaten ama o internetten alacağımıza buradan alalım fazla fiyat olsun bir şey olmaz dedi monitör klavye falan hiçbir şey yok bütçem 65k civarı her şeyi 0 almak istiyorum.

Hocam demek istediğim bana oyun videosu çekerken sıkıntı yaratmayacak bir sistem lazım ben anlamadığım için size sordum mikrofon yeter webcami ileride alırım geliştirince kanalı şu an ihtiyacım yalnızca güzel bir bilgisayar.

Yaklaşık 65k civari hocam her şeyi 0'dan almak istiyorum.

Hocam babama söyledim bunu lakin internetten almak yerine buradan alalım fiyat fazla olsun bir şey olmaz dedi mecbur 2. el güvenmiyorum hem de Diyarbakır bir yerde kimseye güven olmuyor maalesef bütçem 65k civari buradan 0 bir bilgisayar alamaz mıyım?
Alırsın, bu bütçede zaten 2.el önermem.

Bilgisayar hakkında bilgi sahibi değilim, lakin YouTuber olmak için bir bilgisayara ihtiyacım var. Telefonum artık YouTube videosu çekmem için müsaade vermiyor. Ben de bilgisayar almayı düşünüyorum. İnternetten isteyecektik ama babam çıldırdı, “internetten olmaz” dedi. Diyarbakır'da nereden bilgisayar alacağım pek bir bilgim yok, hatta hiç yok. Yardım edin, hem oyun hem video çekebileceğim bir sistem lazım. Diyarbakır'da adamakıllı iki yer var: MediaMarkt bir de vatan. Hangisinden, ne alacağım?

Video içinse monitörde önemli en az 2 monitör lazım yan monitörü 5kya bulursun.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı