barisyesarurudu Centipat Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #21 3 ay diyet yaptım bayada verdim fakat şuan birakali 1 ay oldu hayvan gibi yememe ragmen kilo almiyorum. Sabır işi. Ve ise yarıyor.
3 ay diyet yaptım bayada verdim fakat şuan birakali 1 ay oldu hayvan gibi yememe ragmen kilo almiyorum. Sabır işi. Ve ise yarıyor.
Hüseyin Yiğit Sarı Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 416 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #22 barisyesarurudu dedi: 3 ay diyet yaptım bayağı da verdim fakat şu an birakali 1 ay oldu hayvan gibi yememe ragmen kilo almiyorum. Sabır işi. Ve ise yarıyor. Genişletmek için tıkla... A böyle bir konu açmışım geçen sene, bu arada diyet güzel gitti şu an 70 kiloyum ve karın kaslarım var 120 kilodan ta buralara gelmişim ne mutlu bana
barisyesarurudu dedi: 3 ay diyet yaptım bayağı da verdim fakat şu an birakali 1 ay oldu hayvan gibi yememe ragmen kilo almiyorum. Sabır işi. Ve ise yarıyor. Genişletmek için tıkla... A böyle bir konu açmışım geçen sene, bu arada diyet güzel gitti şu an 70 kiloyum ve karın kaslarım var 120 kilodan ta buralara gelmişim ne mutlu bana