Diyet kaç kiloda bitirilmeli?

Merhaba, yaklaşık 1 yıl spor geçmişim var. Boyum 1.70. Ekim ayından beri sporu bıraktım o zamanlar 66 kilo civarıydım 2 hafta önce 76 kilo diyete başladım şu an 73 kiloyum. Kol kaslarım falan orta düzeyde belirgin. Orta düzeyde protein alımı yapıyorum bu kasları kaybetmeden daha belirgin hale getirecek şekilde diyeti kaç kiloda bitirmeliyim?

Merhaba, yaklaşık 1 yıl spor geçmişim var. Boyum 1.70. Ekim ayından beri sporu bıraktım o zamanlar 66 kilo civarıydım 2 hafta önce 76 kilo diyete başladım şu an 73 kiloyum. Kol kaslarım falan orta düzeyde belirgin. Orta düzeyde protein alımı yapıyorum bu kasları kaybetmeden daha belirgin hale getirecek şekilde diyeti kaç kiloda bitirmeliyim?

Kas illaki kaybedilir minimum için proteini yüksek almalısın 63 64'ler daha temiz olursun.

Kas oranın yüksekse hazır yaz gelmişken %11 yağ oranına kadar düşebilirsin kaslar belirginleşir. Şuan diyetteyim 175 68 kiloda %12 civarındayım 2 haftaya %11e kadar düşüp normal kaloriye döneceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı