Diyet Nedir?

Yer
KaPTaN LeVi
Lahmacun.jpg

;)

Kendi cümlem ile açıklayacak olursam diyet: insanın beslenme alışkanlığı ve buna göre tükettiği besinlerdir.
Ama genelde zayıflamak için kullanılan bir tabir olduğu için çok da ''şey'' yapmaya gerek yok. :)
Ayrıca hayatımda ilk defa diyet yapayım dedim ve başladığımın ilk günü ablamın lahmacun ısmarlayacağı tuttu. Mecburen ben de gömdüm bir kaç tane. Ama Karatay hocanın da dediği gibi lahmacunda sıkıntı yok. :puro:(y)

Kendi cümlem ile açıklayacak olursam diyet: insanın beslenme alışkanlığı ve buna göre tükettiği besinlerdir.
Ama genelde zayıflamak için kullanılan bir tabir olduğu için çok da ''şey'' yapmaya gerek yok. :)
Ayrıca hayatımda ilk defa diyet yapayım dedim ve başladığımın ilk günü ablamın lahmacun ısmarlayacağı tuttu. Mecburen ben de gömdüm bir kaç tane. Ama Karatay hocanın da dediği gibi lahmacun da sıkıntı yok. :puro:(y)

Ben bazen 6-7 tane yiyorum. Karşımdaki kişiye bağlı. Eğer o çok yerse bende yiyorum. Ortama göre. ;) Lahmacun iyidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı