Diyet yapmadan güçlenmek mümkün mü?

Öylesineİsim

Hectopat
15 yaşındayım ve Fitness'e başlamak istiyorum ama amacım kaslı görünmek veya kaslı olmak değil sadece kaslarımı güçlendirmek için gitmek istiyorum. Diyet programı yapmadan kaslarımı güçlendirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aburcubur tüketme, bol bol su iç ve fast food tüketme anne yemeği tüket. Diyet ne alaka bu arada ? Gelişim çağındasınız normal porsiyonda yemek yiyin yeterli.

Abur cubur tüketme, bol bol su iç ve Fast food tüketme anne yemeği tüket. Diyet ne alaka bu arada? Gelişim çağındasınız normal porsiyonda yemek yiyin yeterli.

Yani diyet yapmasam da kaslarımı güçlendirebilirim değil mi? Ayrıca spor salonundaki kişiler 15 yaşında olduğum için benimle dalga geçerler mi yoksa tam tersi bu yaşta spor yaptığım için beni desteklerler mi?

Spor salonundaki insanların dalgasına veya desteklemesine hiç takılmana gerek yok sen sporuna bak. Diyet ise göreceli bir şeydir kilo almak içinde diyet yapılır kilo vermek içinde diyet yapılır ama aklına takılan şeyi anlıyorum hayır kendi yeme düzenin başlangıçta bozmana gerek yok kilondan memnunsan eğer aynı şekilde devam edebilirsin.

Anne yemeği ne alaka bu arada? 100 gramına 50 gram yağ basıyorlar zaten saçma olmuş.
Ben de fitness'a gidiyorum hocam. Bu zamana kadar yorumda belirttiğim yoldan ilerledim ve yağ almadım. Tabii arkadaş tavuk pilavda yapabilir onun tercihi.

Abicim spor salonunda kim seninle neden dalga geçsin bu kadar endişelenme kendi sağlığın için gidiyorsun aksine arkadaş bile edinebilirsin çok kasma

Son düzenleme:
Ben de fitness'a gidiyorum hocam. Bu zamana kadar yorumda belirttiğim yoldan ilerledim ve yağ almadım. Tabii arkadaş tavuk pilavda yapabilir onun tercihi.
Her salona giden hoca olmuyor maalesef evet siz bu yoldan ilerlemiş olabilirsiniz ama olay yağ değil aldığımız kalori zaten sanki annelerin yaptığı yemekte özel bir şey varmış siz öneriyormuşsunuz gibi görünüyor. Kas gelişimi için proteine ihtiyacımız var yağa değil.

Ben hoca olduğumu belirtmedim tavsiyemi verdim o kadar. Kas gelişimi için "sadece" proteine ihtiyacımız var demek yanlış bir ifade değil mi hocam ?

Ben hoca olduğumu belirtmedim tavsiyemi verdim o kadar. Kas gelişimi için "sadece" proteine ihtiyacımız var demek yanlış bir ifade değil mi hocam?
(Sadece) yazdığım kısmı göremiyorum özellikle o şekilde yazdım çünkü sizim söylediğiniz protein değil de başka bir şeye ihtiyacımız var gibi duruyordu o kadar.

Kaslı gözükmeden nasıl güçlenmek istiyorsunuz anlamadım. Bu tamamen yapıya aykırı bir kere. Kaslar büyüdükçe güçlenir. Ben şahsen 30 cm kolu olup, 25 kg dumbbell curl yapan görmedim.

Beslenme olmadan, kaslarınız sadece hasar verdiğiniz için ufak bir şekilde güçlenir. Bunun ilerisine gidemezsiniz. Kas yapmanın yolu, protein alımından geçer. Protein almadan dünyanın en iyi antrenmanını bile yapsanız, birkaç ay sonra gelişmeniz durur.

Uzun lafın kısası, düzenli ve proteinli beslenme şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…