Merhaba ben 1.5 aydır falan diyetteyim ve toplamda 12 kg verdim ama bugün bir şey aldım. Kellys Coco-Pops. Ürün linkini ekledim. Üstünde böyle vitaminler, proteinler yazıyor. 30 gramında da 104 kalori varmış. Tabii sütle birleşince bayağı artıyor. Yarım yaglı sütle tüketeceğim. O zaman 400 kalori falan oluyor. Sizce bu yenir mi diyette sabahları?
Merhaba ben 1.5 aydır falan diyetteyim ve toplamda 12 kg verdim ama bugün bir şey aldım. Kellys coco-pops. Ürün linkini ekledim. Üstünde böyle vitaminler, proteinler yazıyor. 30 gramında da 104 kalori varmış. Tabii sütle birleşince bayağı artıyor. Yarım yaglı sütle tüketeceğim. O zaman 400 kalori falan oluyor. Sizce bu yenir mi diyette sabahları?
Yiyebiliyorsan yulaf ye, bazen neden yulaf yiyemediğimi sorguluyorum çünkü hem sağlıklı hem de tok tutuyor. Onun dışında sade gevrekler var Kellogg's onlardan al.
Yiyebiliyorsan yulaf ye, bazen neden yulaf yiyemediğimi sorguluyorum çünkü hem sağlıklı hem de tok tutuyor. Onun dışında sade gevrekler var kellogg's onlardan al.