FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 16 Temmuz 2021 #11 Liberte Sergen dedi: O zaman tartı yanlış Genişletmek için tıkla... Tartı yanlış olabilir. Sağa çeksem 90. Sola çeksem 87 ffelan gösteriyor. 221510 dedi: Kilo verirken önce yağlar kadar su depolanır sonrasında sular da atılınca kilo verilir diye duymuştum, ondan olabilir Genişletmek için tıkla... Sanırım ödem aldım biraz. Çünkü bir günde 400 gram almak için günde 5500 kalori almam lazım.
Liberte Sergen dedi: O zaman tartı yanlış Genişletmek için tıkla... Tartı yanlış olabilir. Sağa çeksem 90. Sola çeksem 87 ffelan gösteriyor. 221510 dedi: Kilo verirken önce yağlar kadar su depolanır sonrasında sular da atılınca kilo verilir diye duymuştum, ondan olabilir Genişletmek için tıkla... Sanırım ödem aldım biraz. Çünkü bir günde 400 gram almak için günde 5500 kalori almam lazım.
yem Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #12 Merhaba eğer diyetisyene gittiyseniz size tartımdan önce bulgur yememenizi söyleyecektir. Bulgur vücutta su tutar ve bu da tartıda fazla kilo olarak gösterir. Birkaç gün bekleyin göreceksiniz zaten.
Merhaba eğer diyetisyene gittiyseniz size tartımdan önce bulgur yememenizi söyleyecektir. Bulgur vücutta su tutar ve bu da tartıda fazla kilo olarak gösterir. Birkaç gün bekleyin göreceksiniz zaten.