Diyette Niğde Gazozu içilir mi?

Vallahi helal olsun hocam bende dayanamadım içiyorum ya :D.

Hocam yarışmaya hazırlanmıyorsunuz kafanıza takmayın bu kadar çok içmemekte lazım ama ben sınırsız kanatcıya gidip 90 tane kanat gömüp yine de haftalık tartımda kilo verdiğimi gördüm ama şekeri 0'a indirmiştim yapay şekeri meyveden aldığım şekeri söylemiyorum

ben baklava gömüyordum ona rağmen kilo veriyordum

90 tane kanat gömüp yine de haftalık tartımda kilo verdiğimi gördüm
Herkesin metabolizması farklı. Bazı insanlar çok yese de, sağlıksız beslense de kolay kolay kilo almıyor. Bazı insanlar ne yese yarıyor. Arada sırada şekerli şeyler yemekten elbette bir şey olmaz. Hepimiz insanız canımız çekiyor. Ama dediğim gibi bu kişinin kendi metabolizmasına bağlı.

Bir doktora görünmenizde fayda var hocam. Diyet yaparken ki tek etken şekerli şeyler yiyip içmek de değil. Diğer kısımlarda hata yapıyor olabilirsiniz.

Herkesin metabolizması farklı. Bazı insanlar çok yese de, sağlıksız beslense de kolay kolay kilo almıyor. Bazı insanlar ne yese yarıyor. Arada sırada şekerli şeyler yemekten elbette bir şey olmaz. Hepimiz insanız canımız çekiyor. Ama dediğim gibi bu kişinin kendi metabolizmasına bağlı.

Bir doktora görünmenizde fayda var hocam. Diyet yaparken ki tek etken şekerli şeyler yiyip içmek de değil. Diğer kısımlarda hata yapıyor olabilirsiniz.

Evet hakklısınız bir doktora gidebilir ben sadece bir kaçtane gazozdan bir şey olmuyacağını bellirtdim bir tane şekerli ürün aldığı için diyetini bozan var benim de metabolizmam aşırı hızlı değil kanatdan sonra ciddi sabah koşuları ve ciddi kalori açıkları yaratdım yani bence bir yarışmaya hazırlanmıyorsa ara sıra ufak kaçamaklar yapabilabilir dayanlmadığı yerde diyetini kompile bozucağına hepimiz insanız sonuçta.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı