Diyetteyken kilo alınabilir mi?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhabalar. 10 gündür diyetteyim. İlk gün eczanede tartıldığımda 107.5 kilo çıktım. 1 hafta sonra tanıdığım birisinin evinde tartıldım 98 çıktım. Abim de o gün 62 çıktı. Ben hep o kilolardayım zaten dedi. Bugün de evdeki tartıya pil aldım. Denemek için çıktım 107.5 çıktım yine. Abimde 65.5 çıktı. Sonra ilk gün tartıldığım tartıya çıktım. Orada da 109.5 çıktım. Kafam o kadar karıştı ki sinirlerim o kadar bozuldu ki neden böyle olabilir?

Not: Kilo verdiğimi gerçekten hissediyorum çünkü göbeğim ciddi şekilde azaldı.

Evdeki tartının bazen kendini ayarlaması gerekiyor. Yanlış ölçme ihtimali var. Tek bir ölçüyü kabul etmek doğru olmaz. Görüntüde vermişseniz vermişsinizdir zaten. Sabah aç karnına ölçmek en doğru sonucu verir.

Merhaba. 10 gündür diyetteyim. İlk gün eczanede tartıldığımda 107.5 kilo çıktım. 1 hafta sonra tanıdığım birisinin evinde tartıldım 98 çıktım. Abim de o gün 62 çıktı. Ben hep o kilolardayım zaten dedi. Bugün de evdeki tartıya pil aldım. Denemek için çıktım 107.5 çıktım yine. Abimde 65.5 çıktı. Sonra ilk gün tartıldığım tartıya çıktım. Orada da 109.5 çıktım. Kafam o kadar karıştı ki sinirlerim o kadar bozuldu ki neden böyle olabilir?

Not: Kilo verdiğimi gerçekten hissediyorum çünkü göbeğim ciddi şekilde azaldı.

Kilo vermeyi en iyi yağ oranı hesaplamayla yaparsınız boy bilginiz ve mezura yeterli bunun için siteler var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı