Cheerful4321 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #1 Fazla tuz seviyorum, bütün yemeklere bayağı atıyorum. Kilo alır mıyım?
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer İstanbul 30 Nisan 2025 #2 Cheerful4321 dedi: Fazla tuz seviyorum, bütün yemeklere bayağı atıyorum. Kilo alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Tuz iştah açabilir. Onun dışında doğrudan kilo aldırmaz hiçbir zaman.
Cheerful4321 dedi: Fazla tuz seviyorum, bütün yemeklere bayağı atıyorum. Kilo alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Tuz iştah açabilir. Onun dışında doğrudan kilo aldırmaz hiçbir zaman.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 410 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #3 Almazsın ama sagligina zararlı, azalt.
ExoJQ Hectopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 120 30 Nisan 2025 #4 Tükettiğin fazla tuz vücudunda su tutar hocam, biraz daha az kullanmaya çalışıp bol su içmelisiniz.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 30 Nisan 2025 #5 Cheerful4321 dedi: Fazla tuz seviyorum, bütün yemeklere bayağı atıyorum. Kilo alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Kilo pek almazsın ama uzun vadede sağlığına zarar verebilir. Hiç kesme ama bir miktar azalt.
Cheerful4321 dedi: Fazla tuz seviyorum, bütün yemeklere bayağı atıyorum. Kilo alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Kilo pek almazsın ama uzun vadede sağlığına zarar verebilir. Hiç kesme ama bir miktar azalt.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2025 #6 Cheerful4321 dedi: Fazla tuz seviyorum, bütün yemeklere bayağı atıyorum. Kilo alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Bayağı atarsanız mineral açısından vücudunuzda dengesizlik olacağı için su tutabilirsiniz. Ya içtiğiniz su miktarını arttırıp daha çok sebze yemeniz lazım ya da aldığınız tuz miktarını normal seviyede tutabilirsiniz.
Cheerful4321 dedi: Fazla tuz seviyorum, bütün yemeklere bayağı atıyorum. Kilo alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Bayağı atarsanız mineral açısından vücudunuzda dengesizlik olacağı için su tutabilirsiniz. Ya içtiğiniz su miktarını arttırıp daha çok sebze yemeniz lazım ya da aldığınız tuz miktarını normal seviyede tutabilirsiniz.