Dizi/Film izlerken 60Hz ve 144Hz fark yaratır mı?

1) Gelecek hakkında kesin bir şey söyleyemezsin. 2016 yılında 120 FPS film görüp ona özel ekran alsan 4 sene boyunca 3 tane film izlemiş olacaktın.
2) Amazon üzerinde 120 FPS olduğu yazmadığı için sormuştum. Yorumlarına göre Blu-ray versiyonu 120 FPS olarak satılıyormuş.
3) RealD TrueMotion ile işlendikten sonra 24 & 60 FPS olarak gösterildiği yazıyor. Amazon sayfasında konu hakkında bir bilgi olmadığı için ¯\_(ツ)_/¯
Kesin birşey söylemedim zaten vizyonsuzluğunu dile getirdim :) Muhalefet olurken biraz mantığını koymalısın ortaya. Süs olarak 120fps yazmayacakları için kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum. Ne dersin?
Berbat bir soap opera efekti ekliyor sadece, dizi filmlerde yüksek tazeleme hızının bir artısı yok.
Katılmıyor değilim, düşüncemi belirttim sadece. Bir de, gelecek ile kesin bir yorum yapamayacağımı öğrendim bugün öngörü bile olsa :)
 
Yüksek kare hızlı film merak ediyorsanız Gemini Man filmine bakabilirsiniz. Biraz bakındım, 4K 60FPS direkt bulunuyor. Normalde 120FPS çekilmiş fakat galiba 3D hâli 120FPS. Böylelikle 3D gözlüğün her bir camına 60FPS verebilir. Filmden bir kesiti de aşağı koyuyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
FPS ile Hz yanı şeymiş gibi herkes ahkam kesmiş. Çok bilmiş geçinen bir deli kuyuya taş atmış herkes çıkarma peşinde...!
 

Geri
Yukarı