Dizi önerisi

OguzhanDexter

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Öncelikler yıllar sonra herkese merhaba. Bunu mutlaka paylaşmalıyım dediğim için yazıyorum. Yıllardır yoktum eğer yanlış açtıysam kusura bakmayın :) Dizi sekmesini bulamadım. Bugün Netflix'de 8 bölümden oluşan The Stranger dizisini tek seferde izledim. Her bölüm yaklaşık 40-50 dakika arasında. Konusu, oyunculuklar ve diğer bütün kriterleri hakkıyla tam puanı hak ediyor. Sizin de izlemenizi tavsiye ederim. Dizide 5 - 10 saniye bile boş bir sahne yok. her dakikası her bölümü ayrı heyecanlı ve gerilimli siz de izleyin ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikler yıllar sonra herkese merhaba. Bunu mutlaka paylaşmalıyım dediğim için yazıyorum. Yıllardır yoktum eğer yanlış açtıysam kusura bakmayın :) dizi sekmesini bulamadım. Bugün Netflix'de 8 bölümden oluşan the stranger dizisini tek seferde izledim. Her bölüm yaklaşık 40-50 dakika arasında. Konusu, oyunculuklar ve diğer bütün kriterleri hakkıyla tam puanı hak ediyor. Sizin de izlemenizi tavsiye ederim. Dizide 5 - 10 saniye bile boş bir sahne yok. Her dakikası her bölümü ayrı heyecanlı ve gerilimli siz de izleyin ;)

The Walking Dead'ı kesinlikle izlemelisin. Stranger things -Prison Break -Breaking Bad hepsi çok ama çok güzel diziler.

Ben de dizi önerisi istiyorsunuz sandım, neyse yine de önereyim bir tane. :D.

Herkese hitap etmeyebilir, Rick and Morty anasayfamda görüp izlemiştim, gayet güzel. Evreni çok iyi, hayal dünyası...

Bende dizi önerisi istiyor zannettim. 😀

Öncelikler yıllar sonra herkese merhaba. Bunu mutlaka paylaşmalıyım dediğim için yazıyorum. Yıllardır yoktum eğer yanlış açtıysam kusura bakmayın :) dizi sekmesini bulamadım. Bugün Netflix'de 8 bölümden oluşan the stranger dizisini tek seferde izledim. Her bölüm yaklaşık 40-50 dakika arasında. Konusu, oyunculuklar ve diğer bütün kriterleri hakkıyla tam puanı hak ediyor. Sizin de izlemenizi tavsiye ederim. Dizide 5 - 10 saniye bile boş bir sahne yok. Her dakikası her bölümü ayrı heyecanlı ve gerilimli siz de izleyin ;)

Bir tane önereyim ben de, Peaky Blinders izlemenizi tavsiye ederim. 👍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı