Dizi önerisi

Polisiye dizilerini seviyorsanız The Rookie önerebilirim. Netflix gibi platformlarda maalesef bulunmuyor, Amerika'da televizyon dizisi olduğundan ötürü sadece bildiğimiz Netflix'in dizilerini korsan olarak yayınlayan sitelerde bulunuyor. Ek olarak yine polisiye olarak Southland önerebilirim. Bu iki dizinin Netflix'de bulunmaması korsan olduğu anlamına gelmiyor, sadece ikisi de televizyon dizisi. Southland baya bir önce final yapmış olsa da The Rookie'nin her hafta yeni bölümü geliyor, şu an üçüncü sezonda ve ikisini de kesinlikle öneririm.

Film istemiyorum, yabancı dizi önerin lütfen. Bitirdiğim diziler:
  • Teen Wolf.
  • Breaking Bad.
  • Prison Break (favorim)
  • Cobra Cai.
  • Lucifer (sarmadı)
Karantinada izlenecek uzun soluklu dizilere açığım.
Stranger Things eğer izlemediysen çok iyidir.
La Casa De Papel'de gayet güzel.

Breaking Bad yazmaya gelmiştim, izlemişsin :)

Uzun soluklu istiyorsan How I Met Your Mother öneririm, genele bakıldığında sıradan sitcom gibi görünebilir fakat cidden çok güzel dizi. Çok geç olmadan izlemenizi öneririm.

Film istemiyorum, yabancı dizi önerin lütfen. Bitirdiğim diziler:
  • Teen Wolf.
  • Breaking Bad.
  • Prison Break (favorim)
  • Cobra Cai.
  • Lucifer (sarmadı)
Karantinada izlenecek uzun soluklu dizilere açığım.
The Vikings (8)
The Last Kingdom (8)
Spartacus (8)
The Walking Dead (7)
Punisher (8)
The 100 (6)

Yenilerden
Shadow and Bone (7)
See (8)

Eskilerden
Heroes (7)
Lost (7)

10 üzerinden puanladım kendimce. Aklıma şu an gelen bunlar.
Prison Break benim de favorimdir, (9) veririm ona.

Mr Robot: Hackerlik ile ilgili bir dizi ama diğer yapmacık hacker dizilerine benzemez, kullanılan hack yöntemleri tamamen gerçek yöntemler, ayrıca tek konu hackerlık ta değil dizi psikolojik konulara ve karakterlerin geçmişine de değiniyor.

13 Reasons Why: Yine psikolojik bir etki bırakabilecek bir dizi, birkaç hafta etkisinde kalmıştım bana göre çok üzücü, ama son 2 sezonu bence kötü olmuş uzatmışlar boş yere.

Anime olarak da Bungou Stray Dogs. Dedektif konulu özel karakterlerin özel güçleri olduğu güzel bir animedir, türleri aksiyon, gizem ve komedidir.

İyi seyirler. 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı