Dizi önerisi

Breaking Bad ve TWD güzel dizilerdir gerçekten. TWD birkaç sezonda sıkıyor ama aksiyonlu kısımları çok daha fazla, kesinlikle izlenir. Breaking Bad'i ben öğlen arasında yemek yerken bir bölüm izliyordum her gün, tam tadında aşırı sarıyordu. Sizin dediğinize de uyar.

Hocam The Witcher güzel bir dizi bakabilirsiniz. Onun dışında altered Carbon var ama yanılmıyorsam 2. sezon 1 kadar tat vermiyordu ama benim için güzeldi. Bir de got a bende başlayacağım ama 8-9 sezon olduğu için başlamıyorum. Kaç günde bitirdiniz. Genelde bir oturuşta bir diziyi bitiririm öyle zevk alıyorum.

Yakın zamanda the 100, La Casa de Papel ve got dizilerini bitirdim. Breaking Bad, Z nation, Walking Dead bu 3 dizide kararsız kaldım. 3 diziyide izlemedim. Nerede okusam Breaking Bad ve Walking Dead dizileri için dünya tarihindeki en iyi dizi olduğu konuşuluyor fakat rutin işlediğini düşünüyorum dizinin o yüzden başlayamadım bir türlü. Yani rutinden kastım got, veya the 100 gibi olmadığını düşünüyorum. Senelik izine çıktım 1 haftalık farklı bir şehirde otele yerleşeceğim yani yalnız olacağım. O yüzden ayıptır söylemesi akşamları bira eşliğinde keyif verecek bir diziye başlamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam çok fazla dizi izleyen biri olarak söylediğin diziler içinden ben olsam TWD yi izlerdim. Breaking bad TWD ye göre yavaş ilerliyor. Seninde pek vaktin olmadığı için ilk bölümden itibaren seni izletecek bir dizi lazım. Bu yüzden TWD ilk önerim olur.

Hocam The Witcher güzel bir dizi bakabilirsiniz. Onun dışında altered Carbon var ama yanılmıyorsam 2. sezon 1 kadar tat vermiyordu ama benim için güzeldi. Bir de got a bende başlayacağım ama 8-9 sezon olduğu için başlamıyorum. Kaç günde bitirdiniz. Genelde bir oturuşta bir diziyi bitiririm öyle zevk alıyorum.

7-8 günde bitirmiştim hocam. Ama gerçekten muazzam bir dizi kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam çok fazla dizi izleyen biri olarak söylediğin diziler içinden ben olsam TWD'yi izlerdim. Breaking Bad TWD'ye göre yavaş ilerliyor. Seninde pek vaktin olmadığı için ilk bölümden itibaren seni izletecek bir dizi lazım. Bu yüzden TWD ilk önerim olur.

Teşekkürler hocam. Netflix'de dizi sanırım indiriyorum şimdi. Üyelik alıp başlayacağım bu akşam.

Yakın zamanda the 100, La Casa de Papel ve got dizilerini bitirdim. Breaking Bad, Z nation, Walking Dead bu 3 dizide kararsız kaldım. 3 diziyide izlemedim. Nerede okusam Breaking Bad ve Walking Dead dizileri için dünya tarihindeki en iyi dizi olduğu konuşuluyor fakat rutin işlediğini düşünüyorum dizinin o yüzden başlayamadım bir türlü. Yani rutinden kastım got, veya the 100 gibi olmadığını düşünüyorum. Senelik izine çıktım 1 haftalık farklı bir şehirde otele yerleşeceğim yani yalnız olacağım. O yüzden ayıptır söylemesi akşamları bira eşliğinde keyif verecek bir diziye başlamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam arkadaşların önerdiği çoğu dizi de birbirinden güzel fakat siz en iyisi Breaking Bad'e başlayın. Gerçekten de muazzam bir dizi.

Ardından Prison Break veya The Walkin Dead da geçebilirsiniz. Bu adı geçen 3 dizi, dizi tarihinin en mükemmel dizilerinden bir tanesidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı