Netflix Dizi Önerisi

  • Konuyu başlatan Ar0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 2B
Netflix'te bulunan hikayesi güzel, sıkmayan bir dizi önerir misiniz?
Daha önce bitirdiklerimden The Walking Dead, çok sevdiğim bir dizi, bir o kadar olmasa da Breaking Bad'i beğendim. Vikings izlemeye çalışım ama hep aynı şeyler tekrarlandığı için 3.sezonun başında izlemeyi bıraktım. Bunlar dışında önerilerinizi bekliyorum.

Rick and Morty 6 sezon izlemeni tavsiye ederim hikayesi güzel.
 
Netflix'te var mı bilmiyorum hocam ama Lost pişman olmayacağınız bir dizi. Zaten yayın tarihi de eski olduğu için netflixte olmayabilir. Eğer fantastik ve gerçekliği birbiriyle buluşturan macera dizilerini seviyorsanız soluksuz izleyebilirsiniz.
 
Arkadaş iyi 3. sezonda bırakmış ben 1. bölümde sıkılıp bıraktım. Dizi kötü gibi değil ama nedense sarmadı. Oturup zorla da olsa 3-4 bölüm izlemeyi deneyeceğim ileride belki sarar.
1.bölüm'de sıkıcı, 3.bölümden sonra topluyor. 2. sezonun yarısından sonra beni çok sıktı. Zorla izledim 3.sezon 3.bölüme kadar.
 
Netflix'te var mı bilmiyorum hocam ama Lost pişman olmayacağınız bir dizi. Zaten yayın tarihi de eski olduğu için Netflix'te olmayabilir. Eğer fantastik ve gerçekliği birbiriyle buluşturan macera dizilerini seviyorsanız soluksuz izleyebilirsiniz.

1 yıl olmuş, tam arkadaşa cevap verecekken siz vermişsiniz güzel de vermişssiniz Lost'u hala izlemediyseniz bende tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı