Last of Us'ı 2 gün önce bitirdim ve boşluğa düştüm. Aksiyon, dram, bilim-kurgu hoşuma gidiyor genelde. Bu türler arasından olması zorunlu değil, sağlam olduğunu düşündüğünüz dizilerden önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Last of Us'ı 2 gün önce bitirdim ve boşluğa düştüm. Aksiyon, DRAM, bilim-kurgu hoşuma gidiyor genelde. Bu türler arasından olması zorunlu değil, sağlam olduğunu düşündüğünüz dizilerden önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Last of Us'ı 2 gün önce bitirdim ve boşluğa düştüm. Aksiyon, DRAM, bilim-kurgu hoşuma gidiyor genelde. Bu türler arasından olması zorunlu değil, sağlam olduğunu düşündüğünüz dizilerden önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Behzat Ç.Last of Us'ı 2 gün önce bitirdim ve boşluğa düştüm. Aksiyon, dram, bilim-kurgu hoşuma gidiyor genelde. Bu türler arasından olması zorunlu değil, sağlam olduğunu düşündüğünüz dizilerden önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.