Dizi önerisi

Evet. Olabilir ya dizi izleyeceğim ya da anime ama şu ana kadar hiç anime izlemedim vinland saga düşünüyorum ya onu izleyeceğim ya da lucifer önerinizi bekliyorum.

Behzat ç. Olabilir.

Polisiye sevmiyorum daha açık dünya bir dizi arıyorum Türk dizileri izlemem daha iyileri varken.
 
Evet. Olabilir ya dizi izleyeceğim ya da anime ama şu ana kadar hiç anime izlemedim vinland saga düşünüyorum ya onu izleyeceğim ya da lucifer önerinizi bekliyorum.



Polisiye sevmiyorum daha açık dünya bir dizi arıyorum Türk dizileri izlemem daha iyileri varken.
İzleyebileceğin en iyi dizi olabilir siz bilirsiniz.
 
Hocam çok fazla dizi izlemiş birisi olarak size en iyiden kötüye doğru dizi önereceğim.
1. Game of Thrones: 8 sezon uzun demişsiniz. ben dizi baştan sona 2 kere izledim hatta şuan 3. kez izlemeyi bile düşünüyorum. bana soracaksanız en iyi dizidir. çıplaklık, zombiler, ejderha, orta çağ, krallık savaşları ne ararsanız var. hiç düşünmeden direk izlemeye başlayın.

2. The Boys: baştan sona iki defa izlediğim diğer dizidir. süper kahramanlar gerçek hayatta olsaydı nasıl olurdu. konusu bu. çıplaklık, güç savaşı, ikonik karakterler vs hiç düşünmeden direk izleyebileceğiniz bir diğer dizi

3. The Last of Us: diziside mükemmelin ötesinde aşırı sürükleyici hiç düşünmeden başlayabileceğiniz bir diğer dizi. diğer zombi dizilerinden farkı zombiye dönüşme olayını daha mantıklı bir şekilde açıklamaları.

4. True Detective: Benim en beğendiğim dizidir. 1. sezonu mükemmelin ötesinde. diğer detektiflik dizilerinden farkı dizide zaman 3 kısma ayrılmış. 1 davadan önce 2 davayı çözerken 3 dava bittikten sonra. çok dikkatli izlerseniz katilin kim olduğunu anlayabilirsiniz.

5. Lost: beni en çok sürükleyen dizi. fazla bölüm olduğuna bakamyın bir günde 12 bölüm izlediğimi hatırlıyorum. Lostun tek bir kötü yanı var ama söylersem spoiler olcağı için söylemiyorum.

6. Kurtlar Vadisi: ilk 97 bölüm mükemmel söylememe gerek yok. Pusu ise 200. bölüme kadar izledim 200 den sonra sıkıyor.

1-2-3-5-6 bu dizileri hiç düşünmeden izlemye başlayın. got u bitirdikten sonra hotd başlayın gotun spin offudur.
 
Merhaba ben önceden Breaking Bad, Better Call Saul, The Walking Dead, vikings, mr. Robot, Prison Break, gibi diziler bitirdim en beğendiklerimde bunlar yeni bir diziye başlamak istiyorum Lost var aklımda ama eski ve eski açılan konuları okudum izleyesim kalmadı öneriniz var mıdır uzun dizi olsun 2-3 sezonluk dizi istemiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Game of Thrones muhteşem bir dizi. Tabii son sezonu dünyanın en kötü sezonu olsa da harika bir dizi. Fazla çıplaklık var ama seni bozar mı bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı