Dizi önerisi

Lalalulakaka

Hectopat
Dizi izleyen birisi değilim sadece Breaking Bad ve Prison Break izlemişimdir. İkisini de çok beğendim. Sizin önerebileceğiniz sıkmayan güzel dizi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dizi izleyen birisi değilim sadece Breaking Bad ve Prison Break izlemişimdir. İkisini de çok beğendim. Sizin önerebileceğiniz sıkmayan güzel dizi var mıdır?
Dexter izleyebilirsin.

Sabrın varsa Better Call Saul'u zorla. 3 yıl önce başladım. İlk 2 sezonunu falan izlemiştim, sıkılıp bıraktım. Geçen sene tekrar başladım. 4. Sezonun sonuna kadar geldim, sıkıldım. 1 hafta önceyse tekrar kaldığım yerden başladım, şu an son sezondayım. Sıkılıp bırakmam büyük bir hataydı. Tekrar başlayınca Better Call Saul'un Breaking Bad'den 10 gömlek üstün olduğunu fark ettim.

4. sezonun son kısmı bana göre dizinin dönüm noktası. Eğer Breaking Bad evrenine gönül verdiysen çok keyif verecektir. Tüm evrenin en iyi - heyecanlı kısmı Sezon 4'den sonrasıdır bence.

Başka bir dizi önerecek olursam: Narcos, Peaky Blinders, Dexter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı