Dizi oyuncusuna aşık olmak normal midir? Yoksa bende mi anormallik var?
Tek birşey anladım işşizsin.Sizde bir anormallik var gibi sanki.
Eki Görüntüle 1848320
Eki Görüntüle 1848321
Eki Görüntüle 1848322
Eki Görüntüle 1848323
Serkan Altunorak kimdir?
Serkan Altunorak 24 Aralık 1976'da Ankara'da dünyaya gelmiştir. Meslek Oyuncu ve Seslendirmeci. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Güzel Sanatlar Bölümünden mezun oldu. 1999 yılında...www.technopat.net
Nasıl istediğimiz profili yaparız?
Merhaba sizlere, bugün Technopat'ta istediğiniz bir videoda ya da istediğiniz bir anı nasıl yapacaginızı anlatacağım. Pek anlayamamış olabilirsiniz. Yaptıkça anlarsınız ne demek istediğimi. Bu ara bu telefon için geçerli ayrıca PC'de de...www.technopat.net
Profil fotoğrafı önerisi
Merhaba arkadaşlar cok kararsızım, seçenekler. Kalite kötü yapınca düzeliyor. 1. profil, kalsın mı? 2. profıl. 3. profıl. 4.profıl 5. profıl. 6. profıl. 7. profıl. 8. profıl. 9. profıl. 10. profıl. Hangisi olsun?www.technopat.net
Steam: Arka plan, Çerçeve ve Ufak Profil arka planı önerisi
Steam profilim için arka plan, çerçeve ve ufak profil arka planı arıyorum. Puan sıkıntım yok.www.technopat.net
Fotoğrafları nasıl gizleyebilirim?
Arkadaşlar, hayranı olduğum adamın galerimde fotoğrafı olsun istiyorum. Fakat ailem izinsizce maalesef telefonumu karıştırıyor. Bu yüzden serkan Altunorak'ın hayranı olduğumu bilmesinler diye nasıl fotoğraflari gizlerim.www.technopat.net
Hiçbir ünlüyü gördünüz mü?
Sız hangi ünlüyü gördünuz? Ben küçükken kılıçdaroğlu'nu görmüştüm. Şu an görmek istediğim profilimdeki adam.(Serkan Altunorak)www.technopat.net
İfşalandım.Sizde bir anormallik var gibi sanki.
Eki Görüntüle 1848320
Eki Görüntüle 1848321
Eki Görüntüle 1848322
Eki Görüntüle 1848323
Serkan Altunorak kimdir?
Serkan Altunorak 24 Aralık 1976'da Ankara'da dünyaya gelmiştir. Meslek Oyuncu ve Seslendirmeci. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuvar Güzel Sanatlar Bölümünden mezun oldu. 1999 yılında...www.technopat.net
Merhaba sizlere, bugün Technopat'ta istediğiniz bir videoda ya da istediğiniz bir anı nasıl yapacaginızı anlatacağım. Pek anlayamamış olabilirsiniz. Yaptıkça anlarsınız ne demek istediğimi. Bu ara bu telefon için geçerli ayrıca PC'de de...www.technopat.net
Profil fotoğrafı önerisi
Merhaba arkadaşlar cok kararsızım, seçenekler. Kalite kötü yapınca düzeliyor. 1. profil, kalsın mı? 2. profıl. 3. profıl. 4.profıl 5. profıl. 6. profıl. 7. profıl. 8. profıl. 9. profıl. 10. profıl. Hangisi olsun?www.technopat.net
Steam profilim için arka plan, çerçeve ve ufak profil arka planı arıyorum. Puan sıkıntım yok.www.technopat.net
Arkadaşlar, hayranı olduğum adamın galerimde fotoğrafı olsun istiyorum. Fakat ailem izinsizce maalesef telefonumu karıştırıyor. Bu yüzden serkan Altunorak'ın hayranı olduğumu bilmesinler diye nasıl fotoğraflari gizlerim.www.technopat.net
Sız hangi ünlüyü gördünuz? Ben küçükken kılıçdaroğlu'nu görmüştüm. Şu an görmek istediğim profilimdeki adam.(Serkan Altunorak)www.technopat.net
Senin MSN'e yaşın yetiyor mu orası muamma. Scarlett ve Emma evet onlara okeyim fakat ilk dediğin kadın gerçekten pek güzel değil sosyalde çoğu kişiye sor beğenmezler muhtemelen. Kadınlar konusunda eksiklerin var. Hayatında gördüğün tek kadının internetten olması, hiç kadın eline değmemiş olmandan gerekGüzel toxicsiniz. "Baya leş" lafını en son msn dönemindeki asosyal emolar kullanıyordu. Ana De Armas, Emma Stone, Scarlett güzelliği tartışılmayacak kadınlardır net bir şekilde. Ayrıca bir kadın hem cinsinden neden hoşlansın lezbiyen olmadıktan sonra. Cinsiyetleri araştırma konusunda eksiklerin var. Sanırım Charm Rp'si yaparken başı şeyleri atlamışsın.
Bişi dicemde benim arkadaşım bile bundan daha güzel (benle yaşıt).Senin MSN'e yaşın yetiyor mu orası muamma. Scarlett ve Emma evet onlara okeyim fakat ilk dediğin kadın gerçekten pek güzel değil sosyalde çoğu kişiye sor beğenmezler muhtemelen. Kadınlar konusunda eksiklerin var. Hayatında gördüğün tek kadının internetten olması, hiç kadın eline değmemiş olmandan gerek.
Bence gayet normal :/. (!)Sizde bir anormallik var gibi sanki.
Eki Görüntüle 1848320
Eki Görüntüle 1848321
Eki Görüntüle 1848322
Eki Görüntüle 1848323
Serkan Altunorak kimdir?
Profil fotoğrafı önerisi
Bu konuma bakarmısın? Konu 'Profil fotoğrafı önerisi' Profil fotoğrafı önerisiSenin MSN'e yaşın yetiyor mu orası muamma. Scarlett ve Emma evet onlara okeyim fakat ilk dediğin kadın gerçekten pek güzel değil sosyalde çoğu kişiye sor beğenmezler muhtemelen. Kadınlar konusunda eksiklerin var. Hayatında gördüğün tek kadının internetten olması, hiç kadın eline değmemiş olmandan gerek.
Msn'e benim değil, son zamanlarda ergen modası olan "abi bu adam ben ya" lafını charm'a kullanan birisinin etmesi pek mümkün değil gibi. Daha yeni bitmiş 2 yıllık bir ilişkim var. Maalesef herkesi kendin gibi 4 köşe monitöre destekli yaşayan asosyal insan gibi görme hastalığı olanlardan birisin. Bana bunu deme hakkı olacak birisi değilsin o sebepten maalesef. Daha fazla insanların okuyuculuk yapmak için kullandığı forumda seninle diyaloğa girip ergen birisinin seviyesine inmeyeceğim. İyi sosyaller.Senin MSN'e yaşın yetiyor mu orası muamma. Scarlett ve Emma evet onlara okeyim fakat ilk dediğin kadın gerçekten pek güzel değil sosyalde çoğu kişiye sor beğenmezler muhtemelen. Kadınlar konusunda eksiklerin var. Hayatında gördüğün tek kadının internetten olması, hiç kadın eline değmemiş olmandan gerek.
Hocam bence arada bayağı bir fark var. Ana De Armas'ı Hollywood konuşuyor şuan.Benim üşengeçlikten öyle yazım.
Ana de Armas'tın turk versiyonu var : Selin Şekerci.
Eki Görüntüle 1848191
Benziyor diye dedim. Ama hala güzel değil.Msn'e benim değil, son zamanlarda ergen modası olan "abi bu adam ben ya" lafını charm'a kullanan birisinin etmesi pek mümkün değil gibi. Daha yeni bitmiş 2 yıllık bir ilişkim var. Maalesef herkesi kendin gibi 4 köşe monitöre destekli yaşayan asosyal insan gibi görme hastalığı olanlardan birisin. Bana bunu deme hakkı olacak birisi değilsin o sebepten maalesef. Daha fazla insanların okuyuculuk yapmak için kullandığı forumda seninle diyaloğa girip ergen birisinin seviyesine inmeyeceğim. İyi sosyaller.
Hocam bence arada bayağı bir fark var. Ana De Armas'ı Hollywood şuan bu kadını konuşuyor yani.
Karıştırmışım pardon. Buara şu konuma bakarmısınız?. Konu 'Profil fotoğrafı önerisi' Profil fotoğrafı önerisiMsn'e benim değil, son zamanlarda ergen modası olan "abi bu adam ben ya" lafını charm'a kullanan birisinin etmesi pek mümkün değil gibi. Daha yeni bitmiş 2 yıllık bir ilişkim var. Maalesef herkesi kendin gibi 4 köşe monitöre destekli yaşayan asosyal insan gibi görme hastalığı olanlardan birisin. Bana bunu deme hakkı olacak birisi değilsin o sebepten maalesef. Daha fazla insanların okuyuculuk yapmak için kullandığı forumda seninle diyaloğa girip ergen birisinin seviyesine inmeyeceğim. İyi sosyaller.
Hocam bence arada bayağı bir fark var. Ana De Armas'ı Hollywood şuan bu kadını konuşuyor yani.
Söylediğin ergen lafını hiçbir zaman duymadım zaten insanları ergen laflariyla suçlayanlar genelde ergen oluyor sen gibiMsn'e benim değil, son zamanlarda ergen modası olan "abi bu adam ben ya" lafını charm'a kullanan birisinin etmesi pek mümkün değil gibi. Daha yeni bitmiş 2 yıllık bir ilişkim var. Maalesef herkesi kendin gibi 4 köşe monitöre destekli yaşayan asosyal insan gibi görme hastalığı olanlardan birisin. Bana bunu deme hakkı olacak birisi değilsin o sebepten maalesef. Daha fazla insanların okuyuculuk yapmak için kullandığı forumda seninle diyaloğa girip ergen birisinin seviyesine inmeyeceğim. İyi sosyaller.
@slmysf Lütfen kavga etmeyelim. Konuya dönelim.Söylediğin ergen lafını hiçbir zaman duymadım zaten insanları ergen laflariyla suçlayanlar genelde ergen oluyor sen gibi. CharmQuell olayının goygoy olduğunu bilmeyip buradan vurmaya çalışacak kadar da acizsin. Eksi yanımı bulmaya çalışıyorsun onu anladık bari bilmediğin şeyler hakkında konuşma. Asosyal diyen birinin sosyal medyadaki kadınlara ağzı açık bakmasıda ironikmis ha? Daha fazla ilgi yok sana hadi.
Değil zaten buna çok güzel diyen kadın görmemiş, evinde oturup sosyal medyadaki kadınlara ağzı açıp bakan insanlara asosyal diyen ama kalçası koltukla birleşmiş insanlar.Benziyor diye dedim. Ama hala güzel değil.
Konudan alakasız konuşuyoruz xd.
Karıştırmışım pardon. Buara şu konuma bakarmısınız?. Konu 'Profil fotoğrafı önerisi' Profil fotoğrafı önerisi
Bana mı bir şey demek mi istediniz yoksa başkasınamı beni cevaplamışşınız.Değil zaten buna çok güzel diyen kadın görmemiş, evinde oturup sosyal medyadaki kadınlara ağzı açıp bakan insanlara asosyal diyen ama kalçası koltukla birleşmiş insanlar.
Gördükleri Max kadın ise 150 kg lolcu Selen.