Dizi tavsiyesi

umut984417

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Game of Thrones, Supernatural, The Walking Dead gibi dizileri takip ediyorum. Bölümler çok aralıklı geldiği için çok boşluk kalıyor. Bu tarz bir film önerebilecek olan var mı? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Önerebileceğim onlarca belki de yüzlerce dizi var. Sevmediğin konuları söylersen onlar dışındakileri önerebilirim. Ama hayatım boyunca izlediğim en iyi diziler olan Oz'u ve Sons of Anarchy'yi en başta tavsiye edeyim.Ardından Vikings, Breaking Bad, Fringe, Sherlock, Penny Dreadful, Better Call Saul, Forever, Dexter, The Wire, Prison Break, Hannibal, Banshee, Fargo, The X Files, Archer, The Sopranos, Da Vinci's Demons, Marco Polo, Misfits gibi dizileri de inceleyebilirsin.

Beyler keyfinizi bozmak istemem ama Deredevil uzun sürmeyecek diye biliyorum. Deredevil ve birkaç kahramanın ön tanıtım dizileri çıktıktan sonra bunlarda Avengers takımı gibi bir takımda toplanıp filmleri çekilcek.

Beyler keyfinizi bozmak istemem ama Deredevil uzun sürmeyecek diye biliyorum. Deredevil ve birkaç kahramanın ön tanıtım dizileri çıktıktan sonra bunlarda Avengers takımı gibi bir takımda toplanıp filmleri çekilcek.

Film değil, Defenders adında dizisi çekilecek.

Film değil, Defenders adında dizisi çekilecek.
Şimdi biraz baktım Deredevil tutulduğu için ikinci sezonu gelebilir yazmışlar. Diğer kahramanların dizileride tutulursa onlarında devam edebilirmiş bu arada ben film diye biliyordum düzelttiğin için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı