Netflix Prime Video Dizi ve film önerisi

Şöyle söyleyeyim çok dizi izledim tüm başyapıtları bilirim ama The Walking Dead... Ben hayatımda bu kadar karakter bağı kurduğum bir günde 6 7 saat izlediğim dizi hatırlamam. Uzun olduğuna bakma aç izle zaten akıyor.
 
Netflix'te, son zamanlarda oldukça popüler hale gelen "Lupin" dizisini öneririm. Bu Fransız yapımı dizi, bir hırsızın ailesinin intikamını almak için yaptığı akıllıca planları konu alıyor. Aksiyon, gerilim ve entrika dolu bu dizi sizi ekrana kilitleyecek.

Amazon Prime'da ise, "The Marvelous Mrs. Maisel" dizisini öneririm. Bu dizi, 1950'lerde yaşayan ve bir ev kadını olan Miriam Maisel'in, stant-up komedyeni olmak için verdiği mücadeleyi konu alıyor. Sezona 16 Emmy Ödülü kazanan bu dizi, sizi hem güldürecek hem de duygulandıracak.

Film önerisi olarak da, Netflix'te yer alan "The Trial of the Chicago 7" filmi oldukça ilgi çekici. Bu film, 1960'larda gerçekleşen Vietnam Savaşı karşıtı protestolarda tutuklanan bir grup aktivistin yargılanmasını konu alıyor. Başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosu ile bu filmi kaçırmamanızı öneririm.
 

Geri
Yukarı