Dizi yapmak mümkün müdür?

ZennsMi

Kilopat
Dostlar ne kadar saçma gelse de dizi yapmak istiyorum. Geçen sene aklımda dizinin konusunu oluşturdum ve artık o diziyi düşünmeden edemiyorum kendi oluşturduğum dizinin etkisinde kalan tek kişi benim. Ana karakterlerden tutun dizide kullanacağım şarkıları bile aradım buldum. Dizi nerede geçecek onları bile araştırdım ama bu kadar araştırdım elimden bir şey gelmiyormuş gibi hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeteri kadar paran varsa evet. Çekim yapacak kameralara, montajlar için bilgisayarlara ve montaj yapacak elemanlara ihtiyacın var. Tabi oyuncular ve iyi senaryolara ve reklam için grafik tasarımcılara da ihtiyacın olacak. İnternet dizisi yapabilirsin YouTube'da. Ayrıca böyle bir hayalin varsa sinema televizyon okumanı öneririm eğer üniversiteye geçmediysen.

Unutma dostum hayal kurmadan durma ama gerçekleri de unutma. Umarım çok başarılı olursun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı