Diziler ve atlamadığınız introlar

Makaleler
4
Daha fazla  
Sosyalde shameless intro atacak bordo bereliler varsa atıp banlanabilir mi?
Şaka bir yana...

-------------
Yemek yerken aynı anda dexteri açıyorum iştahım artıyor mübarek şu introyu geçemiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

------------
Yıllar önce bitirdiğim ve keşke şimdi izleseydim dediğim dizi ve mükemmel müzik eşliğinde introsu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

------------
Kendisi iyice sıkan ama introsu sıkmayan big bang theory.

Çok fazla intro var hepsini buraya atmaktansa siz de sevdiğiniz dizilerin introlarını paylaşın tekrar bir defa hatırlayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Üstüne intro tanımam. Alarmımdan telefon sesime kadar her şeyim bu intro. Yakında Windows açılış sesini de bu intro yapacağım.

Bitireli 4 ay oldu, her sezon bu gibi başlangıçlar yapması çok iyiydi MR. robot'un

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00