Diziwatch'a ne oldu?

• Konuyu başlatan Tahao
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 58.745
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yenileyince düzeliyor o. Test ettim öyleydi ilkinde yeniledim düzeldi. İnternet hızıyla alakalı bir sorun büyük ihtimalle.

Fiber internet kullanıyorum ona rağmen bu sorun var ve yenilesem bile düzelmiyor✨

yeniwatch.net yeni uzantısı hocam artık bu sitedeler.

Çok alışmışım diziwatch sitesine her gün girip bakıyorum belki bildirim gelir, yaşama belirtisi gösterir diye, kim ne derse desin sadelik olarak çok iyiydi kasma donması, reklamı yoktu... Belki bir ara kısa süre de olsa reklam göstermişlerdi ama var yok gibi bir şey, seni özleyeceğim diziwatch, 😢

Çok alışmışım diziwatch sitesine her gün girip bakıyorum belki bildirim gelir, yaşama belirtisi gösterir diye, kim ne derse desin sadelik olarak çok iyiydi kasma donması, reklamı yoktu... Belki bir ara kısa süre de olsa reklam göstermişlerdi ama var yok gibi bir şey, seni özleyeceğim diziwatch, 😢
Yeni siteleri çok kötü olmuş hocam inşallah düzeltirler diyelim.

Katlıyor zaten :D diziwatch gibi calip yuklemektense isteyen insanlar kendi cevirip yuklesin diye sistem kuruyor en azindan. Tek fotografla ne kanitlama kafasina girdin bilmiyorum ama buyur :d mobil uygulamada gayet duzgun. Anlik bir yuklenmeme hatasi ile sisteme laf etmende komikmis :D

Eki Görüntüle 2388286

Aynen.

diziwatch.club diye açmış adamlar galiba ama eski sitedeki hesabıma giremedim heskes yeni hesapmı açtı yoksa girebilen varmı veya diziwatch adını kullanan başka bir sitemi bilen varmı? Bunu düzeltirlermi?

diziwatch.club diye açmış adamlar galiba ama eski sitedeki hesabıma giremedim heskes yeni hesapmı açtı yoksa girebilen varmı veya diziwatch adını kullanan başka bir sitemi bilen varmı? Bunu düzeltirlermi?
üstteki yorumlardan yeniwatch adlı siteyede baktım ondada hesabıma giremedeim ve neden birden fazla sitesi var bunların büyük ihtimal hepsi sahte veya fanlar yaptı bilemiyom artık

Son düzenleme:
Diziwatch çalıyor ama çalışıyor yeğenim en azından oynatıcıları çok sağlamdı
Ülkenin durumu tam anlamıyla sizin zihniyetinizin bir yansıması. "Çalıyor ama yapıyor" anlayışıyla hareket etmekten farkınız yok. "Yaparsa ampul yapar" mantığının sonuçlarını zaten hep birlikte görüyoruz. Ayrıca, gerçekten çeviri yapan bir site üzerinden izlemezseniz, yakında hiçbir şey izleyemezsiniz. Bir sitenin ne kadar gideri olduğunun farkında değilsiniz sanırım. Umarım bir daha hiç açılmaz.

Daha çok bu durumdan faydalan dolandırıcı gibi.

Diziwatch sitesinde Fallout dizisinin bölümleri kaldırılmış ve "Bu diziye ait bölümler henüz yüklenmemiş veya telif hakları nedeniyle kaldırılmış olabilir." yazıyor site büyük ihtimalle telif yedi diye düşünüyorum.
1736115632501.png

Bu sitenin özelliği nedir? İzlediğiniz diziyi izlemek istiyorsanız '... dizi altyazılı' diye aratınca 150 tane aynı benzer siteler çıkıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı