Diziwatch'a ne oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sitenin özelliği nedir? İzlediğiniz diziyi izlemek istiyorsanız '... Dizi alt yazılı' diye aratınca 150 tane aynı benzer siteler çıkıyor.

Bu site bir dizi sitesi ama çoğu kişi burayı anime için izliyor arayüzü sade ve şık ve tek Player'i var ama çok iyi bir Player donmadan kasmadan adam gibi izletiyor yeni bölüm ekleyeceğim diye bazen tranimeizleden çalıyor ona diyeceğim bir şey yok haklılar o konuda bazen kendileri çevirmiyor çalıyor falan ama site nam salmış bir kere ayrıca sitede sağdan soldan reklam fırlamıyor ha izliyecekken bet reklamı çıkıyordu ama üye olunca o reklamda gidiyor şimdi sitede fark ettim bet reklamı da artık çıkmıyor ne olduysa artık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diziwatch'la alakalı ne olup bittiğine dair videoya yukarıdan erişebilirsiniz. Aktif bir anime fansub'i olan Holysubs, Diziwatch'la alakalı ne olup bittiğine dair bu videoyu hazırlamış, bize de izlemek düşer

Diziwatch'daki Fallout dizisi ya hiç bölümleri eklenmedi veyahut öncesinde telif ihtariyla kaldırıldı ancak Fallout'un da bu durumlarla alakası pek yok. E zaten telif ihtarlarından ötürü bu durumdalar. Diziwatch'in da Filmmax diye bir film sitesi daha vardı, bu yaşanan durumların en başında site birden kapatılıverildi, dizilerde sanki veda edermiş gibi Goodbye adında bir parça müziği koydular, sezon animelerinde de güncel bölümleri de yüklemiyorlar, kullanıcıların yorumlarını onaylamıyorlar, en nihayetinde olabilecek şey olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenileyince düzeliyor o. Test ettim öyleydi ilkinde yeniledim düzeldi. İnternet hızıyla alakalı bir sorun büyük ihtimalle.

10 download 6 upload var
Siteyi yenilediğimde de düzelme olmuyor.
Sadece bende olan bir sorun da değil forumlara baktım
Dandik siteleri övüp kendi siten gibi koruma bence.

Dosya Ekleri

• 1736130734574.png
    258,4 KB · Görüntüleme: 231
Benim girmemde hiç bir sıkıntı olmadı?

Davalık olmuşlar sanırım başka bir siteyle. Yükleme yasağı gibi bir şey diyorlardı sunucularında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…