Dizüstü bilgisarımın içini nasıl temizleyebilirim?

Agudar

Decapat
Dizüstü bilgisayarımı yaklaşım 4 yıldır kullanıyorum. Bir kez bile format atmadım hala çok iyi çalışıyor. Ama son zamanlarda performansında biraz düşüş oldu sanırım. Artık içini temizlemem gerekiyor bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce deneyiminiz olmadığı ve teknik işlerden anlamadığınız için cihaza zarar verme riskiniz var. Cooler master nano termal macun alıp işinin ehli bir bilgisayarcıdan destek alın. Macunu siz götürür kendi macununuzu sürdürürsünüz.

Bilgisayarınızın performansının düşmesinin sebebi sabit diskinizin ömrünü doldurmuş olmasından veya sürücülerinizin güncel olmamasından kaynaklanabilir.

Sabit diskinizdeki "bad sector" denilen işlevini yitirmiş kesimleri tespit edebilmek için HD Tune yazılımını kullanabilirsiniz. Sürücüler için de bu makaledeki adımları uygularsanız daha sağlıklı bir güncelleme işlemi yapmış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı