Dizüstü bilgisayar almak için güvenilir firma önerisi

Mesut_00

Femtopat
Katılım
17 Ekim 2023
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamünaleyküm iyi sosyaller arkadaşlar. https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qljey-003-p-HBCV00005LDVJ9 alacağım ürünün Teknorya fiyatı. Teknorya ile ilgili yorumlar kafamı karıştırıyor (teknik destek sorunları, iade sorunları vb.) Bunun için Vatan'dan almayı düşündüm ama aynı ürün 55 bin TL. İki firma arasında 8-9 bin fark var, sizce ne yapmalıyım?

Şans meselesi ya Teknorya'ya güveniceksin ya da başka satıcıdan alacaksın Hepsiburada'da.
 
Selamünaleyküm iyi sosyaller arkadaşlar. https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qljey-003-p-HBCV00005LDVJ9 Alacağım ürünün Teknorya fiyatı. Teknorya ile ilgili yorumlar kafamı karıştırıyor (teknik destek sorunları, iade sorunları vb.) Bunun için Vatan'dan almayı düşündüm ama aynı ürün 55 bin TL. İki firma arasında 8-9 bin fark var, sizce ne yapmalıyım?
sıkıntı olucağını sanmam. 8- bin lira farka değmez
 
Abi haklısınız ama 47bin TL az değil. Ayrıca aldıktan sonra bir sorun ile karşılaştığım zaman iade sorunları vs yaşamak istemiyorum. Diğer alternatifi 8 bin TL fark az değil kafam çok karıştı.

Ben alfatek satıcısından almıştım bir sorun çıkmadı arada fiyat farkı var tabii ki ama hiç sorun yaşamak istemiyorum diyorsan mecbur. Bende sırf Teknorya yorumları yüzünden başka laptop aldım.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı