Lyraes
Hectopat
Merhabalar, 2014 yılında aldığım dizüstü bilgisayarımı 1 ay önce tamire verdim ve daha dün elime ulaştı. 2 3 tane tamirci gezdik ve en son verdiğimiz yer bilgisayarın tüm sorunlarını halletmiş fakat ekran kartı değişmiş gözüküyordu 840M olan ekran kartım GT 820M gözüküyor bilgisayarcıya sorduğumda anakarttaki parçalar değiştiğinden öyle gözüküyordur farklı ekran kartı uymaz zaten dedi fakat bu gün bilgisayarı açtığımda farklı uygulamalar ve oyunlarda ekran kayması oluyor görüntü ekrana tam oturuyor ama bir şeye tıkladığımda ona değil hemen yanındakine tıklıyor bunun sebebi ne olabilir?
Ek olarak bilgisayara format atıp Windows 8.1 Pro yükleyip KMS lisansıyla etkinleştirmişler ben bu bilgisayarı ilk aldığımda Windows 8.1 SL idi ve ben Windows 10 Home'a yükselttim, bunla alakası olabilir mi?
Ek olarak bilgisayara format atıp Windows 8.1 Pro yükleyip KMS lisansıyla etkinleştirmişler ben bu bilgisayarı ilk aldığımda Windows 8.1 SL idi ve ben Windows 10 Home'a yükselttim, bunla alakası olabilir mi?