Dizüstü bilgisayar format ekranına geçmiyor

Arcontius

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
TOSHİBA 320 GB
Herkese merhaba, benim eski bir dizüstü bilgisayarım var harddiskinde şu an hiçbir şey yok ve format atmaya çalıştığım zaman bilgisayar format ekranına geçmiyor.
Her şeyi doğru yaptığımdan eminim zaten Technopat'ın bu konuyla ilgili videoları var aynılarını yapıyorum geçmiyor.
Bazen ekrana şöyle bir uyarı geliyor "operating System not found". Windows 7, Windows 10 hatta Windows 8 bile kurmaya çalıştım maalesef olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Selam,
1-) Bios USB boot ayarınız doğru olmayabilir.
2-) USB flash diski taktığınız USB portunda sorun olabilir.
3-) Bootable USB hazırlarken bir aşamada hata yapıyor olabilirsiniz.

Biosa girip Boot sıralamasında USB yi ilk sıraya aldıktan sonra kaydedip çıkıyorsunuz değil mi?
Bunu doğru yaptığınıza emin iseniz USB kurulum belleği başka bir USB girişe takarak kurulum yapmayı deneyin.

Boot sıralamasının bulunduğu bios menü sekmesinin ekran görüntüsü ya da tüm menü sekmelerinin ekran görüntüsünü eklerseniz kontrol edebiliriz. Tümünü atarsanız daha iyi olur.

Son düzenleme:
Selam,
1-) Bios USB boot ayarınız doğru olmayabilir.
2-) USB flash diski taktığınız USB portunda sorun olabilir.
3-) Bootable USB hazırlarken bir aşamada hata yapıyor olabilirsiniz.

Biosa girip Boot sıralamasında USB yi ilk sıraya aldıktan sonra kaydedip çıkıyorsunuz değil mi?
Bunu doğru yaptığınıza emin iseniz USB kurulum belleği başka bir USB girişe takarak kurulum yapmayı deneyin.

Boot sıralamasının bulunduğu bios menü sekmesinin ekran görüntüsü ya da tüm menü sekmelerinin ekran görüntüsünü eklerseniz kontrol edebiliriz. Tümünü atarsanız daha iyi olur.
Selamlar
Ben USB’mi Macbook Air ile kuruyorum Windows 7 isosunu indirip balenaEtcher ile diskime yazıyorum En büyük ihtimal USB yazma işleminde bir hata oluyor ama şunu da belirtmek isterim bilgisayarımın cd okuyucusu var bendede bir tane windows 7 cdsi vardı onu da takınca aynı şey oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı