Dizüstü bilgisayar için SSD veya HDD önerisi

Cvrtyouu13

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
KIOXIA-EXCERIA SATA SSD
Anakart
CASPER LGAB 001 0.1
Herkese merhaba, benim şu an 220 GB SSD'si olan bir dizüstü bilgisayarım var ancak depolama çok sorun oluyor. Depolamayı arttırmak için önerebileceğiniz ucuz yollu ürünler var mıdır? SSD veya takılabiliyorsa HDD olabilir.

Laptopunuzun tam markası nedir?
HDD düşünürseniz taşınabilir hard disk alın derim en azından başka bilgisayarlarda vs kullanabilirsiniz. Mesela ben telefona da takıyorum hard diski dönüştürücü ile dosya aktarımı yapıyorum yeri gelince.
SSD olarak SATA m2 ssdlere göre daha uygun fiyatlı, yüksek kapasiteli bakabilirsiniz.

Laptopunuzun tam markası nedir?
HDD düşünürseniz taşınabilir hard disk alın derim en azından başka bilgisayarlarda vs kullanabilirsiniz. Mesela ben telefona da takıyorum hard diski dönüştürücü ile dosya aktarımı yapıyorum yeri gelince.
SSD olarak SATA M.2 SSD'lere göre daha uygun fiyatlı, yüksek kapasiteli bakabilirsiniz.

Laptopun markası Casper Nirvana S500. Olabildiğince uygun fiyatlı bir şey almak istiyorum ama dandikde olmamalı birnevi fiyat performans ürünü olmalı

1 adet M.2 1 adet SATA girişiniz var laptopunuzda. Takılı SSD M.2 ise SATA, SATA ise M.2 SSD alabilirsiniz. Pek fiyat performans bir ürün göremedim açıkçası yakın zamanlı M.2 SSD aldım ben de. Kısaca laptoptaki SSD'yi öğrenmeniz gerekiyor HWiNFO indirip oradan bakabilirsiniz. SSD konusunda markalara pek güvenemiyorum başka arkadaşlarda yardımcı olursa iyi olur.

1 adet M.2 1 adet SATA girişiniz var laptopunuzda. Takılı SSD M.2 ise SATA, SATA ise M.2 SSD alabilirsiniz. Pek fiyat performans bir ürün göremedim açıkçası yakın zamanlı M.2 SSD aldım ben de. Kısaca laptoptaki SSD'yi öğrenmeniz gerekiyor HWiNFO indirip oradan bakabilirsiniz. SSD konusunda markalara pek güvenemiyorum başka arkadaşlarda yardımcı olursa iyi olur.

SATA SSD var bilgisayarda o zaman M.2 SSD bakacağız. Bilmiyordum bunu bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı